Novi nindža, doduše stigao kod mojih ali još ga nisam ni preuzeo,a ni prijavio gospođi !!
a ovog juče pazario na voćkici ... nisam mogao da mu odolim..
Novi nindža, doduše stigao kod mojih ali još ga nisam ni preuzeo,a ni prijavio gospođi !!
a ovog juče pazario na voćkici ... nisam mogao da mu odolim..
Sinn 104
Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
Čestitam!!! Meni najlepši Sinn.
Hvala kolega, neznam jos ga nisam vidio uzivo ali na slikama je super. Lijepih 41mm sa lunetom mislim da ce biti idealan
Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
Videćeš.Lep i pregledan sat za sve prilike.Ja sam već duže vremena u pregovorima za jedan.
Poručen sa Creation-a.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Porucio gen2 cream bambino sa Longislandwatch .. dok sam se namerio, na Creation ga vise nije bilo
Da li moze biti problem za nasu postu ili carinu sto sam za billing adresu tj kontakt stavio ime-prezime, tj tako ispada kada se popuni first-last name, a kod nas je standard za narucivanje prezime-ime?
Opusti se.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pozdrav svima. Novi sam na ovom forumu, kao i u ovoj hobi-opsesiji Pre nekoliko nedelja sam uzeo Tissot Luxury Powermatic 80, i tek posle toga zapoceo sa citanjem foruma i odmah pozeleo da kupim sledeci sat. To ce se desiti verovatno vrlo skoro Imam vec i sledeceg favorita u vidu Rado Centrix Skeleton Dial Automatica, no prvo jos malo da se edukujem,
pa cu napraviti i sledeci izbor. Do tada evo par fotki Tissota.
Bookmarks sajtovi