ixtis samo da ti bude lakše ja sam za redni broj dva Chuck nisi ni ti naivan Lep sat
Sent from my G3221 using Tapatalk
ixtis samo da ti bude lakše ja sam za redni broj dva Chuck nisi ni ti naivan Lep sat
Sent from my G3221 using Tapatalk
I ja bih preporučio verziju "Save the Ocean". Video sam i probao sve tri verzije, da nemam plavog Samuraja SRP049, definitivno bih uzeo taj model. Ali pošto sam duže planirao da kupim "Kornjaču", odabrao sam baš zbog toga model iz ove edicije.
Cifer je jednostavno rečeno prelep.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
A plavi ima i ajkulicu kod markera za 8h na ciferu
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Prošao je požare i poplave u Australiji, preleteo preko korona virusa (dobro je da je virus kineski, šta bi bilo da je original), ali je dospeo na srpsku carinu i tu se zakucao. Prema informacijama od juče, trenutno se carini roba od 04. Februara, tako da će na carinjenje da stigne za cca 3 nedelje. Na moje pitanje zašto se toliko čeka, odgovor je da se još rasčišćava gužva od Nove godine. Jedan dan za carinjenje samo ide za DHL i Fedex. Tako da ko je naručio sat iz inostranstva, neka se naoruža strpljenjem jer definitivno ova država ne funkcioniše ni na jednom nivou. Stigao mi je i kaiš za sat (napravljen, dostavljen). A sat ću prikazati jednog lepog dana kada stigne
Kupljen ovaj pilot lepotan.
Alpina Startimer Pilot Chronograph Big Date AL-372B4S6B
Poleteo jutros preko bare, pa željno iščekujem sletanje.
Cestitam, Srdjane.
Bravo, to je upravo meni najlepši Alpinin model!!
Bookmarks sajtovi