11.02.2020 10:45:0811003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАЗa цaрину... I čekam da se Desi nešto,, još ništa.
Sent from my G3221 using Tapatalk
11.02.2020 10:45:0811003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАЗa цaрину... I čekam da se Desi nešto,, još ništa.
Au... Nemoj da me plašiš. Moj Ray II je od juče tamo.
Deru li kod vas na carini kao kod nas u Bosni.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Tek ti je za carinu. A pa moraš da imaš minimum 20ak komada "otpremljen" da bi ti sat stigao. Sorry za lošu vest. Kažu 2 do 3 nedelje carina - minimum. Zato nabavi neke ksalolčiće, strpljenje itd. Mene je skoro pa prošla radost i iščekivanje. Samo žal što ne odoh odavde kada sam imao priliku. Laku noć
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Generalno gledano - da, ali nekada možemo i da se izvučemo. Ako carinici imaju mnogo posla ili ih mrzi da proveravaju cenu, možeš da se izvučeš sa manjom carinom ili čak bez nje. Ako je u pitanju kupovina sata iz EU ili SAD, carina uglavnom ne gine. Znam da mi imamo i neke carinske olakšice sa Rusijom, a oba puta kada sam naručivao sat odande, nisam platio ništa iako je pošiljka prošla kroz carinu. Kupio sam Amfibiju Red Sea (ako se dobro sećam, 170 €), a posle toga i jedan Komandirski (oko 50 €). Ne znam da li su ovako prolazili i drugi sa ruskom robom, ali oba puta mi ništa nisu naplatili.
Ne mora da znači, tj. nema pravila. Sve zavisi od toga koliko na carini imaju posla, koliko rade i koliko imaš sreće. Ako je prošla gužva posle popusta za Valentine's, moguće je da sat uskoro stiže.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
3 kom al nece skoro zbog Korona virusa
Definitvno posle ova 3 uzimam samo nešto za satitis
Mako XL u svim varijacijama?
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Casio AW80-1AW | Seiko SNKS09K1 | Casio W800-H | Seiko SPC131P1
| Orient Ray II | Citizen BM7390-14E | Citizen NJ0100-11E | Casio MTP-1381L-7AVDF |
Manje više u pravu si
Bookmarks sajtovi