2957Likes
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 23
Re: Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?
Čestitam, super izgleda na slici. Ima taj starinski šmek sa kazaljkama i arapskim brojevima, meni bi mana samo bila ako je preveliki.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Prekosutra stiže ozbiljan a jeftin smart watch Z79 Max, baterija 10 dana, za razliku od ostalih smartova koja sam imao ovaj na primer između ostalog meri koncentraciju kiseonika u krvi što mnogo govori o satu. IP67, evo ga:
https://www.youtube.com/watch?v=b2iSarC4pxw&t=1s
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 17
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Imao sam Smart watch Samsung frontier da li treća ili četvrta generacija. Cena bila oko 350€. Ovaj smartić sada ima sve što je Samsung imao tada pre par godina. Jedan primer. Ne puni se tako da se utakne kabl nego se puni preko magneta. Samsung to nije imao. Za cenu oko 50€ se dobije i više nego ranije za 350€. Primer je da meri osim otkucaja srca, meri i pritisak i količinu kiseonika u krvi (to je bilo veoma važno ko je imao koronu). Tako da ipak smatram da je bilo korisno da napišem ovaj mali komentar. Uz priznanje da ovo ipak nije sat nego gedžet.
Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka
-
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 17
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Super izgleda sat. U zdravlju da ga nosiš i da te lepo i duuugo služi. U poslednje vreme, kada gledam bilo koji sat, posebno obratim pažnju na kazaljke, da su malo veće i da obavezno imaju dobru luminaciju, kao ovaj tvoj sat... Tako da mi se baš dopada..
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 17
Najlepše hvala! Ovo mi je prvi nazovi pravi swiss i jako mi je drago što je u njemu 2824. Drugar me prekoreva što za samo malo više para nisam uzeo nov iz radnje nego ovaj ko zna koliko star, ali novi imaju Selitu i maaaalo drugačiji dizajn a meni je baš ovaj najlepši od svih.
Sad imam dostojnu zamenu kad Sinn Hydro ode na zasluženi servis (koji će da traje).
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi