Gago, biće slike, u toku večeri. Jos nije stigao
Baki, ko zna i da li su u funkciji, mislim da ih je samo rucno pomerao kada god bi slikao. To je radio sa migom, sto ne bi i sa ss-om
Gago, biće slike, u toku večeri. Jos nije stigao
Baki, ko zna i da li su u funkciji, mislim da ih je samo rucno pomerao kada god bi slikao. To je radio sa migom, sto ne bi i sa ss-om
Heheeee, ja sam onda dobro prošao... Meni samo sekundara ne radi. O luminaciji neċu ni da pričam, koji će mi djavo da mi svetli noću da ne mogh da spavam
Mislim da je u Mig-a najviše krša skrrrk'o . Kaže, od seagula samo zamajac, kao najvažniji deo navijača , pa ti vidi
Victorinox - real steel with mechanical soul
e taman sam uvatio fazon kako da ih sklapam a vi me provaliste.nadam se da ih nece puno nositi vec samo o prazniku ko baki pa mozda malo i potraju.nego i ja ocekujem neke satice pa cu staviti slike cim se setim koje.
Ajde kad se sjetis stavi neke slicice
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Heheeee, dedica može samo brod da uslika, jer mu u džakove stiže na kilo
Victorinox - real steel with mechanical soul
Napravicemo mi neki deal oko brodova
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
@zma
Ko pravi ovog bullheada, kolega zma?
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
Direktno iz Jagoseve radionice, preko 7 gora, i isto toliko mora, napokon stigao. Prvi utisci... Neka čudna farba mi je ostala na zglobu, i od tada mi ruka do lakta trni
vidi nista nije otpalo.ovaj novi superlepak je extra.a farba sveza strpi se malo il nemoj da se znojis.
Bookmarks sajtovi