Ne čekam više.... mali sneak peak.
Ne čekam više.... mali sneak peak.
Da i ja podelim svoju neizvesnost sa vama , naručen danas "120695". Od onoga što mi se svidelo, a da ima i datum, ovaj je bio jedini na stanju, mada sam više bio za neki sa narukvicom od 22mm... Kakva su iskustva što se tiče brzine dostave sa Meranoma, kao i sa carinom, jel se dešavalo nekom da su mu nešto naplatili ili je uvek oslobođeno jer stiže iz RU?
Uroše, kasno sam video tvoju ponudu za zajedničku narudžbinu, sledećeg puta, vrv će ih biti
Stigao iz Amerike. Na žalost, nije mi legao tako da će na prodaju, najverovatnije.Re: Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?
Juče kupljen. Čekam da stigne iz Amerike. Bulova Precisionist 96B155.
Prilog 111605
Evo nakon mesec i po - dva dana, i više razmenjenih poruka sa Dmitry-jem iz meranoma(sve pohvale za njega, uvek brz odgovor, mada uglavnom bez ikakvih konkretnih stvari jer kako sam kaže sve je na fabrici, a na njih nema uticaj, oni rade kako oni hoće, čak mi je bilo smešno kad sam pre par nedelja pitao da li se zna okvirno nešto kad će stići sat iz fabrike, njegov odgovor je bio "Nobody knows. Watch facrory changes production plan as they want." ... Danas sam u dogovru sa njim zamenio svoju porudžbinu(modela koji je još uvek pre order) za model koji je odskora na stanju, a koji mi se u startu više sviđao ali sam od njega ipak odustao zbog nedostatka datuma, ali izgleda da mi je ipak suđen , u pitanju je model 120512. Nisam uspeo da okačim sliku, pa prilažem link http://meranom.com/amphibian-classic...ic-120512.html .
Nadam se da će sledeće javljanje biti sa satom na ruci ....
Pa vreme je da se i ja pohvalim , u narednih 10-tak dana očekujemo prinovu, zeleni alpinista stiže iz dalekog Japana.
Naime posle silnog dvoumljenja koje je trajalo skoro godinu dana, između Seiko sarb017 i Citizen pmd56-2951, odlučio sam se za Seiko koji mi je i bio prva želja. Ovih dana ću poručiti i kožni braon kaiš Hirsch liberty.
Da li neko od forumaša zna da li postoji neka jeftinija alternativa za metalnu narukvicu za sarb017, pošti mi je ova "originalna" baš skupa (oko 150e)?
Bookmarks sajtovi