....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Jesam kupio sam ovo zato sto nisam bas u vinklu ...nosicu ga par dana kad stigne pa dati tastu na cast. Voli covek rolexa a kako ni jedan ni drugi nemamo mogucnosti da to kupimo bice mu dobra zamena za Q&Q...Mislim nisu mi jasne svabe, imenujes brend po napuljskom konobaru koji ti prospe tanjir spageta na glavu i naplati dve ture po cetvorostrukoj ceni...Ima to neke veze, kinezi se ubise precesljavajuci svapske imenike trzeci ime za sledeci veliki lukzuzni podvig...svabe beze ka italijanima, a italijani? Njih po obicaju boli...Znam da se vlasnik zove Marcel, al zaboga, nisam platio punu cenu! a Judith iz steinharta sam kulturno oterao u tri lepe...tako da su mi otpali kao opcija na neko vreme.
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
E! Nemoj mi reč da je Marčelo švapski brend?!
A ne bih rekao da je gori nego Steinhart. Ovaj švabo se bar potrudio da ne bude 100% Rolex dizajn.
A i nisi u vinklu kada kupuješ takav sat.
(mislim, nisam ni ja u vinklu - ma ko ga j.)
Prika bilo je il ovo il steinhart. Svapsko americko le locle indonezijski? Ne znam odakle su svasta nesto pise? Eno mi Marcela na fejzbucima da ga priupitam odakle je...Bitno je da ce stari biti sretan ko prase. A meni lekcija da ne volim sub omazh osim ako nije sub original. Konvertovao sam se, ponovo! Sad mi na umu da vratim sebi na ruku Hamiltona i da uzmem 1963 Sea Gull jos da zena ne primeti i to je to za ovu godinu...Menja mi se lista vrlo ucestalo. Gresni pocetnik satoman
Poslednja ispravka: Satoman (26.10.2015. u 15:45)
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
Bookmarks sajtovi