Joj, nemoj Mariu da ga dajes u ruke, on je opremljen alatom za kovacku radionicu
Bolje ga donesi do mene, podesicu ga i usput cu ti napraviti Amfibiju od njega
Joj, nemoj Mariu da ga dajes u ruke, on je opremljen alatom za kovacku radionicu
Bolje ga donesi do mene, podesicu ga i usput cu ti napraviti Amfibiju od njega
Ma sve može... podeličemo delove za dva sata.
Evo ovako: imačeš Bambija od 28mm i jednu Amfibiju 30mm. Može?
Sat i dalje nije stigao. Svake dve nedelje pošaljem poruku i svaki put je isti odgovor :sat je na granici, očekujemo svaki dan da stigne.
Poslednji odgovor je bio: Postovani, kako nam je jutros javljeno,satovi su i dalje na carini jer je procedura carinjenja nesto duza i drugacija kada su u pitanju takve limitirane.Oprostite,dakle, kad su u pitanju takve kolekcije uvoz tj carina je nesto drugacija i duze traje. Direktoru su obecali da ce ubrzati postupak. A rekose da ce najduze za 10 dana roba biti u radnjama. I mi je iscekujemo sa nestrpljenjem. Oprostite jos jednom sto toliko cekate. Vas poklon Ducan.
Jel moguće da više od dva meseca traje procedura nabavke sata. Pa da sam naručio osiromašeni uranijum ne bi toliko trajalo.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Ma lažu bre! Nemoguće.
дућанџије су се опасно исквариле, лепо су кренули са радом, сад се сви жале на њих, надам се да читају некад и овај форум
Золтане, није једини који се овим поводом жали, па они тај восток еуропе набављају шест, седам месеци, дођеш понудиш паре за сат којег немају на стању, кажу наручићемо га одмах, очекујте га за седам месеци, исто је са резервним деловима, могу да замислим како је кад треба да оствариш право на гаранцију
него има ли негде нешто о том руском восток механизму у востоку еуропе, знам да има други ротор, то је неки четвороцифрени број, типа 24хх, па ме занима шта су дорадили од класичне амфибије механизма јер им је сат шест пута скупљи од исте
Poslednja ispravka: Милан Милановић (4.12.2015. u 23:04)
I meni baš tako zvuči. Kažem ja, kao d uvoze neko umetničko delo.
A ja još razmišljam da li da odem i uzmem sat u HU, vratim porez i sigurno prođem jeftinije. Verovatno bih sa Mađarima pre rešio problem eventualne garancije nego sa našima. I tad će verovatno biti problem za nabavku delova za TAKVE limitirane serije (a mi smo idiJoti pa mislimo da je napravljeno samo 3000 komada i da su posebni)
Poslednja ispravka: lookic (4.12.2015. u 23:40)
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Bookmarks sajtovi