Nije Dimitri već Dmitri.
Nije Dimitri već Dmitri.
A tebe Uroše lepo pitam dva puta istu stvar, ti umesto da mi drugarski odgovoriš podučavaš me? Na srpskom je Dimitrije! Na ruskom / latiničnim pismom / Dmitrij.
обојица сте старији три дана од ватре
skoro Milane, skoro....samo sto sam ja lepsi pa odmah izgledam mladje od njega.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Predlažem da administrator promeni nadimak MMario u MMario-Lepi
Aha, izvini, uopšte nisam skontao da se odnosi na mene pitanje za datum prozor. Nemam, sat je nov, tako da nema. Novi koliko vidim nigde nemaju okvir.
U prvom postu ne videh, u drugom ne razumeh da je pitanje za mene. Oprosti.
Oprostite,dakle, kad su u pitanju takve kolekcije uvoz tj carina je nesto drugacija i duze traje. Direktoru su obecali da ce ubrzati postupak. A rekose da ce najduze za 10 dana roba biti u radnjama. I mi je iscekujemo sa nestrpljenjem. Oprostite jos jednom sto toliko cekate. Vas poklon Ducan.
Ovo je odgovor 30. novembra, na moje pitanji kad stize sat. Inače, prepiska traje od 24. septembra.
Šta bi ste vi radili, da li bi i dalje čekali sat ili kupili neki drugi, a PD stavili na crnu listu?
Poslednja ispravka: lookic (8.12.2015. u 18:44)
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Dao bih im zadnju sansu i cekao do 10. decembra. To su jos svega dva dana. Nakon toga kako si napisao ...
Upravo kupio, čekam (nestrpljivo) da stigne.
Overnight delivery, nadam se da će me ujutru probuditi poštar sa ovime:
Bookmarks sajtovi