Hvala kolega.
Kao što znaš, više puta sam spominjao da mi se Alpina satovi izuzetno sviđaju.
Njihovi modeli jednostavno plene lepotom.
Kada bi mi neko ponudio da odaberem recimo 5 modela iz njihove ponude, bio bih u velikoj dilemi koje da odaberem, jer bi tu u igri bilo bar još 15 modela koji mi se sviđaju.
Kod drugih brendova teško da bih mogao da izdvojim maksimalno 10 modela koji su po mom ukusu.
Počeo sam sa ovim, iako je kvarcni mehanizam unutra. Napravio sam presedan, koji ti apsolutno razumeš.
Kao i većina uvaženih članova ovog foruma, i ja preferiram modele sa automatskim mehanizmima, ali ovde u ovom slučaju definitivno nije odlučivao razum, nego lepota.
Dobrim delom si i ti zaslužan za ovakav izbor, obzirom da sam prvi put video uživo tvoju Alpinu.
Od tada sam je više puta gledao i isprobavao po radnjama u Nemačkoj, ne samo ovu verziju nego i ostale, ali su cene bile preterano visoke, pa sam odlučio da sačekam pravu priliku za kupovinu.
I eto, prilika i više nego povoljna se ukazala, pa bi bio veliki greh da sam je propustio.
Kako stvari stoje, može lako da se desi da još neka Alpina završi uskoro u mojoj kolekciji.
Bookmarks sajtovi