Dobro ti ih zena nije umutila u smesu za palacinke
Dobro ti ih zena nije umutila u smesu za palacinke
"oprosti im....ne znaju šta rade!"
Trebao si to da snimis.
Zamisli da si stavio na trojku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da snimis Milance ali i kameru da pricvrstis za mikser
Hm a da je uspelo mogao sam da Vam prodam ideju....
koji je veci kreten mikser ili...
bez uvrede molim ))
Poslednja ispravka: RUS (20.7.2013. u 23:31) Razlog: Spojene poruke
next year at this time I'll be a millionaire
Samo nemoj reci da si i ti sa rolom pokusavao
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zmaju ti se beba za ovog . Najbolje je što čovek misli da je sat zaista navijen i da je sve ok .
Ja cuvam svoje satove ) nikad tako nesto ne bi...
nije bila rola...rolu mi je uzeo sestric i bacio da mi se srce steglo i sad fura 10 min u plusu..
ne znam koji su bili na mikseru...mozda shopard i iwc 2000...ali sam ih dobro zastiti u guz papir
next year at this time I'll be a millionaire
Da malo obnovim ovu temu....
Taman sam hteo da postavim novu temu s pitanjem dali koristite vinder (iliti navijac satova), kada ono Krstin vec obradio. Lepo momak napisao i pojasnio sve tako da mi ustedeo vreme. Ali ipak proslo je dosta vremena od tada pa da ponovo upitamo za vasa iskustva. Dali koristite vindere ili ne?
Evo ja cu prvi postaviti svoja iskustva. Da, koristim vinder svakodnevno.I uvek kada skinem sat s ruke a da uzmem drugi za nositi, onaj skinuti ide na vinder. Mislim da mu samo moze dobro doci da se u kontroliranim uvetima sat navija i tako "smiri". Bez tresnje, naglih pokreta, pa i prenesenih udaraca rukom. Mislim da mu to moze samo koristiti. Jer tu ne ostaje duze od dan, dva....dolazi iduci skinuti s ruke na njegovo mesto.Slazem se da se tako trosi, haba mehanizam, ali isto tako mislim da se sa novim sintetickim uljima uz masu aditiva koje se u njih dodaje prilikom podmazivanja ipak sat bolje cuva i produzava vek trajanja (moje laicko misljenje). Mnogi nasi satovi ce ostati za nase iduce generacije pa neka onda oni vode brigu koliko je sat radio i koliko se "potrosio" mehanizam.
Napomena: nedajte Milanu Zmaju da nista isprobava! Procitao sam njegova tehnoloska iskustva .
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi