Ja bih se u potpunosti složio sa Darkom .
Rujo, ako ćemo po tradiciji, zašto onda ljudima ne predlažeš kupovinu Sector satova ? Svi znamo šta je Sector bio sve do polovine 80tih ,a šta je danas...
Što se teme tiče, ja sam u principu razočaran mnogim swiss brendovima (zbog "buke" neću da imenujem brendove konkretno). Već sam se izjašnjavao vezano za tematiku, da se u srednjoj i nižoj klasi provikanih imena prodaje svakakav "otpad" po astronomskim cenama, zarad istorije i imena na ciferu. Znači, imam samo jedan komentar na to... ffuuuujjjj
Sem toga, kad smo kod istorije, hoćete da kažete da pomenuta Certina nema istoriju ? Mlad brend ? Neće biti... nego ćete samo manje biti "opljačkani" za uloženo - dobijeno.
Za Tissot neću ni da komentarišem, jer ga nikada nisam ni uzeo u razmatranje kada je kupovina u pitanju. Znači, neka me ispljuje pola foruma, ali Orient je za Tissot bre brend u bilo bilo kom pogledu. No, kako novoupoznanoj ribici objasniti zašto je na ruci Orient a ne Tiso ? Da dam ozbiljnu kintu zarad natpisa na ciferu, neće da može...
Za Seiko imam slično mišljenje kao sima . Obožavao ga ranije, sada sam već Seikoholičar. Nisam za to da se vrte tri brenda na celom forumu, svakako. Volim sve satove, koji u mojim očima pruže kvalitet za uloženo, tako da sam ljubitelj i pomenute Certine, Victorinox-a (samo srednja i viša klasa) , Doxa diver-a , pojedinih modela Braje, Role i Omege. U poslednje vreme znam da zabodem slike Alpina satova. Japance uglavnom cenim i volim sve njihove vodeće brendove...
Bookmarks sajtovi