41Likes
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Digitalni satovi minimalističkog dizajna?
Ouu, kakva lavina ovde moze da se pokrene.Ima mnogo ljubitelja Ben Ten satova (Dolivanje ulja na vatru. *Ide po kokice*)
Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka
-
Šta znam, meni digitalno samo po sebi nije elegantno, taj tip koji ti se sviđa meni nije privlačan a tip koji ti se ne sviđa mi je samo za sport prikladan.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
ako imaš novaca pogledaj junghans, movado i čak rado, ako nemaš onda juri na kupujemprodajem neke no name satove, ima ih sličnih koncepcija, uglavnom su kinezi
takođe ako hoćeš kvalitet i imaš novaca, a želiš da budeš u centru pažnje, uzmi novi samsung pametni sat
-
Ja htedoh da predlozim Apple watch .
https://help.apple.com/watch/en.lproj/static.html
pa pronadjes X-large
Ali mislim da je bas poenta da bude super jednostavan sa 1-2 funkcije, citljiv, bez nepotrebnih detalja, dugmica, zareza, ispupcenja, da nema kazaljke vec da je ispis brojeva na ekranu.
Mislis na ovako nesto?
trend-watch | Rakuten Global Market: JUNGHANS and Junghans watch Mega Futura (mega city) silver wave solar digital watch 026.4101.44
-
-
jao otkad nisam video NEC, oni su radili hardver za računare nekada i izgleda su propali
da evo ga jedan junghans, imaju mnogo modela, ako hoćeš vrhunski kvalitet made in germany uzmi hansa slobodno, a imaš toliko novaca
ima tu još štošta, zaboravio gerlaha, samo je mnogo limitiran i požuri, prelepi su ali niko ih nije uživo video
-
U principu, ako sam ja dobro skontao, to sto ti trazis ces pre da nadjes kod kineza nego kod nekih poznatih marki satova.
https://www.aliexpress.com/item/XING...4-ffa7666f6044
Ako si spreman da odvojis dosta para za taj neki minimalisticki izgled - onda imas junghans npr. Ili G. Gerlach kao sto ih drugi vec pomenuse. Na linku ima review za Kosmonauta
G. Gerlach Honors Polish Space Exploration With the Kosmonauta - worn&wound
Ne nose ljudi takve satove, da sad ne citiram sin.er-a "Minimalisticki digitalni sat je produkt hype marketinga...". I vecina kojima bi bio interesantan sat koji si stavio bi pre uzela Apple ili Samsung pametni i igrala se sa ciferima.
Poslednja ispravka: eee (13.6.2017. u 15:00)
-
Imas I Venturu. Automatik ETA uparena sa digitalnim ekranima
Kosta ko Rolex.
Inace Braun i Swatch rade bas minimalisticke digitalce.
@eee : kad procitam negdje "minimalistic design" dodje mi da se zbljujem. Znaci..uzmi vintage Darwil,povecaj na 38 i strpaj 2$ miyotu kvarc i utrosi 2 milijuna na marketing da bi prodao kvarcno govno od 10$ za 199$.
Na sajtu kenjaj o heritage ,naslikaj vizuru Monte Carla i par random slika nasmijanih mladih ljudi ,te slike workshopa gdje se 20 urara grbi na sastavljanju sata koji inace robot sklopi za 15 minuta. I naslikan sat na skupim kravatama i manzetnama. I japanke. I naocale negdje ubaci.
E da ...I obavezno NATO remen. Sareni.
I ime koje zvuci noble. Daniel Wellington.
Ja bi napravio brend koji se zove Bata Zivotinja. Sat bi imao samo jednu kazaljku I dugme koje kad pritisnes pusta citat iz Stefice Cvek. ":Sacu da te k....m"
Poslednja ispravka: sin.er (13.6.2017. u 15:20)
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi