Sector hvala, preporuka za kupovinu sata u Turskoj, izgleda da su oni spremni da idu na nisku marzu, kad se ispregovara dobro cene su vrlo povoljne, jos satova sam tamo kupovao.
Sector hvala, preporuka za kupovinu sata u Turskoj, izgleda da su oni spremni da idu na nisku marzu, kad se ispregovara dobro cene su vrlo povoljne, jos satova sam tamo kupovao.
Hteo
uzeo
Inače kao se uopšte zove i gde se može nabaviti ovaj "stalak" za sat sa prve slike... Meni to izgleda kao parče obične savitljive žice presvučene platnom... Znam da se dobija u kutijama sa satom (osim kad kupiš Fosil pa dobiješ kartonski), ali meni treba 15 do 20 komada ili metar-dva tog proizvoda pa da krojim po meri...
Ima li neko predloge šta uzeti kao alternativu? U mojoj glavi idealna bi bila neka pravougaona elastična tvorevina 2cm široka i metar-dva dugačka gumirana ili presvučena nekim platnom ili materijalom (svejedno).
Alternativa.....moj jedan drugar je uzeo obicnu traku sivog lima debljine 0.40mm i zena mu sasila od platna crevo koje je samo navukao na tu traku. Samo mora biti u platnu majmanje 20% elastina.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
KureNS
Prodavci replika i jeftinih satova po pijacama često imaju te držače viška (valjda ih dobijaju uz satove)
Viđao sam ih od raznih materijala a najčešće su plastični.
Verujem da će ti neko prodati.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cisto da obnovim temu
Ovaj merkao mesec dana
Na kraju pre neki dan kupio ovaj (jos cekam priliku da ga stavim na ruku, pa onda idu i fotke)
Strasan sat. Cestitam ti
next year at this time I'll be a millionaire
Iako više volim crni cifer, i ja bih pre kupio 1887. Svaka čast!
Čestitam Veljko, u zdravlju ga nosio...
Mada je meni lično lepši crni.
Cestitke kolega, u zdravlju ga nosio.....
Bookmarks sajtovi