101Likes
-
Dopao mi se ONAJ sat, ali sam kupio OVAJ!
Često nam se dopadaju satovi koje ne možemo da nađemo u ponudi ili pak nemamo novca za njih. U takvoj situaciji često kupimo neki model koji je "zamena" za taj željeni. Da li ste vi bili u situaciji da vam se dopao "onaj" ali ste na kraju kupili "ovaj" sat? Pokažite nam koji ste sat prvobitno planirali da kupite, a na kraju ste kupili neki drugi.
-
re: Dopao mi se ONAJ sat, ali sam kupio OVAJ!
Evo ja ću biti prva sa odgovorom...
Pre izvesnog vremena sam bila u potrazi za Orient satom. Jako mi se dopao jedan klasičan model sa crnim ciferom i kožnim kaišem. Izvinjavam se jer pravu sliku tog sat ne uspevam da pronađem, ali izgledao je jako slično ovom modelu.
S obzirom da nisam uspela nigde na netu da ga pronađem i kupim, odluka je promenjena na ovaj model. Takođe klasika, crni cifer i kožni kaiš, ali nema srculenca. Open heart je na ovom drugom satu klasičan okrugao.
Na kraju samo mogu reći da sam zadovoljna kupovinom i da mi nije žao što je došlo do promene u odabiru modela.
Pozz!
-
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 19
-
-
Re: Dopao mi se ONAJ sat, ali sam kupio OVAJ!
Mislim da si pravu odluku doneo. Meni se Certina više dopada!
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 12
I ja se iskreno nadam da nisam pogresio, presudilo je to sto sumo nema safir kristal i losu kopcu...
-
-
-
E to sa ženama nam je svima problem! 😁
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi