Pa iskreno nije teško napraviti minijaturni jastuk.. Svaki osoba koja je umešna sa šivaćom mašinom je u stanju da to odradi.. E sad sve zavi čime želiš da ih puniš.. Verovatno postoji milion opcija..
Pa iskreno nije teško napraviti minijaturni jastuk.. Svaki osoba koja je umešna sa šivaćom mašinom je u stanju da to odradi.. E sad sve zavi čime želiš da ih puniš.. Verovatno postoji milion opcija..
Upravo tako, svako ko je umešan sa šivaćom mašinom (ili ako baš mora krojačica) može da ti napravi jastučiće koji se neće razlikovati od onih kupovnih.
Druga varijanta ti je da ih recimo naručiš odavde.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Kome se da rezat ,ljepit može probat sljedeće
kupi aluminiski kofer za alat cca. 15 eura
stiropor tvrdi 2-2.5cm
podlogu za laminat 0.5cm
neko baršunasto ili svileno platno
u stiroporu izreže rupe u obliku sata ili četvrtaste
sa strane učvrsti trakice za lakše vađenje stiropora ili napravi utore
sa donje strane stiropora zaljei podlogu za laminat
sva ljepo obljepite sa tkaninom
u takav kofer stane 5-6 redova ovisi o debljini stiropora i na način kako slažete satove
urori kada dobivaju neke modele casia dobiju ih na spužvicama koje se bacaju te ih zamolite da vam ih vam sačuvaju, možete ih iskoristit za jastučiće
Poslednja ispravka: watchmag01 (13.2.2010. u 9:39)
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Uzeo sam danas drvenu netapaciranu kutiju za 850 dinara. Spoljna strana je farbana i deluje starinski. Plan mi je da je tapaciram i da od sundjera, platna i kartona napravim u dva reda po dva mesta za satove. Polozene, ne oko sundjera.
Kacim slike kad zavrsim .
Btw, zemlja porekla kutije - PRC. Zemljo Srbijo, kad uvozis drvene kutije....
E druze,uvozimo kukuruz,pilice,vodu a cela srbija lezi na vodi,sta god da posadis nikne...
Daje slike pre i posle da vidimo rezultate truda...
hbg, kad i sljive uvozimo, onda nam je stvarno prc...
nego, eee, obavezno daj neku sliku kad zavrsis, a mozda bi mogla da padne i neka DIY tema, pa da razmenjujemo recepte?
jole777 kaže:
@Eee
A,jel' ima ta kutija poklopac?
Ako nema-da li ga praviš i od čega?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hteo sam i sad da okacim al' na poslu imamo neki glupi proxy, ne da mi upload. Simpaticna je kutijica, okacicu veceras.
Inace, dugo sam se lomio sta da radim i na kraju zakljucio da cu ja to mnogo bolje da napravim sam nego da kupim vec gotovo
Obavezno stavi katanac ili bravicu...
Bookmarks sajtovi