jucer na buvljaku sam pazario festinu model f16182 po nevjerovatnoj niskoj cijeni 50 kn cim ga je prodao covik je nestao u vidu magle . sta mislite o tom modelu festine ?
jucer na buvljaku sam pazario festinu model f16182 po nevjerovatnoj niskoj cijeni 50 kn cim ga je prodao covik je nestao u vidu magle . sta mislite o tom modelu festine ?
Za 6-7 evra-Odličan sat
ZAJEDNO SMO SKUPA!
nov a ovaj kad je uzeo kune ja sam se okrenuo njega nigni nije bilo naravno ja sam sat stavio u djep dok ne odem sa buvljaka da ne dobijem po glavi .
Festina tour de France ? Pa,ako je original,napravio si vise nego odlicnu kupovinu...
Imas li neku sliku da postavis? (pazi,mozda je nekom sa foruma maknuta ) sala,naravno...
stavit cu festinu,cubus i djepni sat od hong kong policije cim najdem kabel od fotića . a ta festina je kupljena u splitu na buvljaku tako da ne virujen da ce bit neko od tu .
evo kad smo vec kod buvljaka i satova moj stari je na buvljaku ima priliku za 400 kn kupit sat tudor dosa je kuci i reka da je nasa sat po igracu hajduka tudor da mu se cini bez veze haha odma sam otisa dole ni sata ni covika na kraju ga je uzea moj prijatelje eto srica nije daleko.
Zezam se,stari. Tour de France su dobri modeli. Drago bi mi bilo ako si naletio kupit jedan takav za te novce.
Bok
Bookmarks sajtovi