volio bih mišljenje . . . što da uzmem od ova dva sata . . . !??
neznam baš o satovima . . . a primijetio sam da vi ljudi volite citizen ovdje . . . predlažete ga . . . ova festina mi jee neš skuplja pa dal se isplati . . . !??
volio bih mišljenje . . . što da uzmem od ova dva sata . . . !??
neznam baš o satovima . . . a primijetio sam da vi ljudi volite citizen ovdje . . . predlažete ga . . . ova festina mi jee neš skuplja pa dal se isplati . . . !??
Koliko ja znam u ovu festinu ide Citizenova Myota, tako da prakticno ti uzimas festinin oklop sa srcem citizena Ja bi pogledao jos neke citizenove modele ali eco-drive Po mom misljenju za pristojne pare mozes da uzmes jako dobar Citizen eco-drive, koji je po meni u tom cenovnom rangu odlican. Ako nisi upucen bas u eco-drive mozes procitati malo ovde http://www.svetsatova.com/forum/f74/...html#post55899. Inace ukratko jedna od prednosti eco-driva je to sto ima litijumsku bateriju koja se menja po nekim procenama na 10 -12 godina ...doduse skuplja je od obicne ali ipak je po meni to dobar posao
Meni je lepsi citizen...+ sto nikada ne bih uzeo sat koji ima TACHYMETER na koroni
jee - idu oba na citizenov pogon dobro si to rekao - sam festinin oklop
znam što jee eco drive . . . dođe to nakraj na isto šta se tiče plaćanja al et - imaš bateriju koja ide na solarni - više jee cool
ma ja bih najradije uzeo neki citizen nighthawk . . . al nemam keša sad za to . . .
a što meni baš super ono tachymeter na koroni
hvala puno ljudi . . . ak imate neki citizen za prijedlog - postajte mi slobodno
Nije problem, predlozicemo ti mi nesto, samo napisi koliki je budzet, i da li dolazi u obzir i neki automatik.
pa ja sam gledao da naručim na ebay - što znači da ne prelazi 200 $ sa troškovima . . . to ti jee nekih 150 €
ma nek bude kvarcni . . . namam ja para za automatik a da bude još i lijep
hvala
Kako ne moze, nismo znali da narucivanje sa interneta dolazi u obzir.
Evo ti jedan odlican automatik za 130e
Orient Automatik "Sporty" FET0K003W0 - Sporty - www.orientuhren.de
(Rus_PA) uh fin ovaj orient . . . mada nemam pojma o tom brandu . . . a i nema ga na ebay - sad gledao :/
(83stojan) a jee beskorisno - ne koristim ja niš od tog . . . al et - "opasno" izgleda
Bookmarks sajtovi