zanima me kakvi su fossil satovi nudi mi se fossil jr 900 za 200 kn nov iz kutije izvadjen.
zanima me kakvi su fossil satovi nudi mi se fossil jr 900 za 200 kn nov iz kutije izvadjen.
Evo izbor dva mišljenja o ovim satovima.
Jedno životno-
http://www.svetsatova.com/forum/f65/...esel-3409.html
I jedno reklamno-
Fossil satovi - Info
Pisalo se dosta na forumu o ovoj marki.Većina iskustava je negativna.Ima i pozitivnih. Moje mišljenje je da košta više nego što vredi,ali nije dno časovničarske industrije.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
mene strah da kuciste nije od mesinga niklovano pa da nakon vremena iman cirkus na ruci u vise boja ...
Ja imam jedan Fossil (CH-2574) već skoro dve godine. Veliki je, masivan, težak... Završna obrada, onako, nije se oljuštio, piše da je od čelika, mehanizam je relativno precizan, štoperica radi, ali i nije mnogo nošen. Negde je počeo da pusta vodu (10 ATM) pa se sad hoće zamagliti staklo. Možeš pogledati jednu njegovu fotogarafiju na mom profilu. Poz.
PS. Verovatno više neću kupovati Fossile.
Mišić M.
vidia sam sat vrlo je lip ali ako tako pusta vodu rafje ga nebi uzima iz razloga da kod svakog pranja ruku moram ga skinit to me mrzi
To su moja iskustva, ne kažem da su svi takvi. I to je još u garanciji (prvih godinu i po dana nije bilo problema). To se može rešiti promenom gumica... Ovako nema drugih mana.
Mišić M.
Bookmarks sajtovi