Molim za pomoc oko ovog sata koji sam nabavio pa me zanima dali neko zna nesto o ovom satu posto ima 25 rubina pa mislim da ipak nesto vredi
Pozdrav
Laslo
Molim za pomoc oko ovog sata koji sam nabavio pa me zanima dali neko zna nesto o ovom satu posto ima 25 rubina pa mislim da ipak nesto vredi
Pozdrav
Laslo
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Laslo koliko sam uspeo da saznam to je sat kineskog proizvodjaca Gama Watch International Co. Ltd. i verovatno ne vredi nista (bez preterivanja) sa obzirom da oni proizvode satove cenovnog ranga od 2.5 - 30 USD!
Vise o njima i o njihovoj ponudi mozes procitati na sledecoj stranici:
http://gamawatch.diytrade.com/sdp/38...n-1947831.html
Milsim da sat kao sto je tvoj vredi oko 10 EUR, ali nov.
Bez obzira na poreklo meni je sat zaista zanimljiv, a posebno cinjenica da ima automatski mehanizam. Ne sumnjam da cemo u buducnosti imati satove kineske proizvodnje koji ce po kvalitetu biti u klasi svajcarskih, ali sa mnogo, mnogo nizom cenom. Njihovo vreme tek dolazi...
Pozdrav,
V.S.
Meni se sat učinio veoma zanimljiv kada sam ga ugledala... Ali kada sam pročitala Vladanov post o ceni baš sam se razočarala... Sat je sasvim OK dizajna...
Laslo, moje mišljenje ili savet, kako god, ne osvrći se na cenu, proizvođača sata, uživaj u svojem kolekcionarstvu i hobiju... Za sada si jedina osoba za koju ja znam da se time bavi... i to je nešto, biti u nečemu prvi ili specifičan...
Pozz!
Kisses!
Opet ja ali kako sam gledao sajt gamavatsch a nisam ni na jednom satu primetio logo koji se nalazi na ovom satu ,pa bi mozda vredelo jos malo vrsljati po internetu mozda se nesto i nadje ,a inace po meni svaki pa i onaj najjeftiniji ima dusu pa ako jos uspes da mu udahnes i zivot tj. da ga nekako i popravis ,ja mislim da nema veceg zadovoljstva.
Pozdrav
Laslo
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Laslo51 wrote:
Laslo u potpunosti se slazem sa ovom tvojom konstatacijom, kao i sa onim sto je zdragana rekla. Uzivaj u onome sto volis bez obzira sta drugi kazu...inace po meni svaki pa i onaj najjeftiniji ima dusu pa ako jos uspes da mu udahnes i zivot tj. da ga nekako i popravis ,ja mislim da nema veceg zadovoljstva.
Pozdrav
Laslo
Pozdrav,
V.S.
Bas mi je drago da vidim mehanicki sat koji pokazuje vreme na neki alternativni nacin, a nije preskup kao oni sa jump-hour mehanizmom ili ono cudo urwerk.
Bookmarks sajtovi