Au Milane neumoran si. Ali nemoj da si mi tuzan sad. Stavicemo na kraju gradski sat u obliku Top Gun-a
Ideja je stvarno odlicna, i u potpunosti je podrzavam. Moram da procesljam Internet i da vidim koliko tako nesto kosta. Treba proveriti sve opcije, a recimo zanimljivo bi bilo da se postavi neki solarni sat posto mislim da takvog u Beogradu nema (ukoliko ne gresim), a i ide u prilog teznji za ocuvanjem prirode.
Jos neki predlog?
P.S. Slabo pisem i posecujem forum jer sam na Zlatiboru a crkao mi je notebook pa nemam mnogo koristi od Telenor Interneta, tako da pecam wireless sa iPadom jedino kada sam u kaficima.
Pozdrav.
Veći problem će biti dobijanje dozvole od gradskih vlasti.Studenti koji su u Obrenovcu postavili solarni punjač za mob.telefone su dozvolu čekali oko godinu i po dana.
Naravno da podržavam ideju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Javni satovi ukras grada
link na članak o javnim satovima
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Da treba dobiti odredjene dozvole, i kasnije obezbediti nekoga ko ce raditi odrzavanje. Ali nije nista neresivo, malo sam se ja raspitao ovde u Beogradu kod gradskog inspektora, tako da je sve to izvodljivo, ako se mi ovde dogovorimo. Ali o tome mozemo na narednom sastanku da popricamo.
Bookmarks sajtovi