Nikada neću razumeti kad neko upotrebi termin, ne znajući njegovo značenje...
....da, kako reče Ruja, tema je već sad izgubljena
Nikada neću razumeti kad neko upotrebi termin, ne znajući njegovo značenje...
....da, kako reče Ruja, tema je već sad izgubljena
Poslednja ispravka: backarelli (7.5.2014. u 0:30)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Ne znam koliko procenata robuje, verovatno nije mali procenat ( na žalost ) ali 90% nije svi. Lično, više poštujem onih 10 % .
Jeste baki , izguuuubljena. nmartin verovatno nije mislio ništa loše kada ju je otvorio ali ima ovakvih tema na nekoliko mesta i sve i jedna je bez zaključka ( da ne kažem i da je atmosfera u njima primetno nikakva). Ja nisam ni mislio da se uključujem nego kada Zenith reče svi reko' da branim manjinu.
Poslednja ispravka: skydrummer (7.5.2014. u 0:35)
Sky, na tih nekoliko mesta je već objašnjeno značenje "hi-end" termina, ali džaba.... ne čita se, već je lakše "tući" tastaturu
Victorinox - real steel with mechanical soul
Nema potrebe objasnjavati sta je high end. Vrlo slicno bi bio pokusaj objasniti sta je to "premijum" segment u automobilskog industriji. Mislim da svi to znamo, a mozda samo zivimo u ubedjenju da znamo.
Ja postavljam jedno drup pitanje za diskusiju.
Koliko nas ime odredjenog proizvodjaca opredeljuje za proizvod, iako znamo da onaj drugi "bez imena" ima u vecini slucajeva cak i bolje kvalitete ?
Dakle koliko je "vredan" Orient Star ?
Nije vredan puno. Kad ga uzmes u ruku lep je i sve al ne odaje ni priblozno osecaj prestiznosti. Ja imam Bambina- prelep sat ali prosto ne odaje osecaj kvaliteta niti prestiznosti. prosto tako je, kosta 100 i nesto evra i ne vredi ni evro vise iako je prelep sat. A taj star vredi onoliko koliko kosta, nemoj misliti da je prestiz ako izgleda lepo.
Nije to lako objasniti, evo pre nekoliko dana videh skolski nosi na ruci nekog starijeg LONGINESA baterijasa, mislim da moze polovan da se nadje za 150tak evra, moj utisak je bio kadaa sam video taj ruzni i stari sat. PRESTIZ jbg oseti se odmah
Poslednja ispravka: bezbi (7.5.2014. u 23:58)
Kao prvo premium brend sata teže gubi na cijeni i lakše se prodaje. Šta reći za stare džepne omege i longinese koji se prodaju kao ludi na e-bayu, dok drugi satovi manjih i zaboravljenih proizvođača sa boljim mehanizmom dugo čekju pravog kolekcionara.
U svakoj industriji 10% bolji kvalitet ili perfomanse često moraš platiti 100% više. Dali je auto od 20.000 eura 2x dugovječniji i upotrebljivijo od onoga plaćenog 10.000e. Odgovor je nije.
Bookmarks sajtovi