..........
Evo ANGEL II misteriozno klima glavom pa pretpostavljam da to znači da ima ljudi koji su čuli za TW STEEL.
Znam da postoji ova kompanija ali nisam previše pažnje obraćao na njih tako da i nemam neke informacije. Ukratko, reč je o relativno mladom holandskom proizvođaču satova koji je formiran 2005. godine i koji uglavnom proizvodi satove velikog prečnika. Dosta ulažu u marketing i promociju pa su tako jedni od sponzora najbržeg cirkusa na svetu. Voleo bih da mogu da kažem da podjednaku pažnju posvećuju proizvodnji i unapređenju kvaliteta kod svojih satova ali izgleda da nije tako. Uglavnom vlada mišljenje da je reč o satovima pristojnog (čitaj ne preterano visokog) kvaliteta koji su precenjeni.
Par linkova koji će ti možda pružiti malo više informacija...
TW Steel – 5 Years of Big Time
Review TW Steel Grandeur TW52
Ne znam kako se kreću cene ovih satova ali verujem da po ceni i kvalitetu ne mogu nikako da pariraju Casio/Citizen/Seiko triu.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jako teški, ne udobni satovi, baš čelik na ruci. Imaš ih kod nas u Kontinentalu ali ako voliš takve satove pogledaj, Locman i po neki Breil mislim da ima par modela sličnog izgleda što je i moja preporuka.
Ništa posebno,trenutno aktualni modni brend koji zbog svojih velikih dimenzija zadnjih dvije godine privlači pažnju.Koristi miyotine mehanizme.Dali će se prilagodit budućim trendovima to se bude već vidjelo a kad naprave svoj calibar priznat ću ih kao urarski brend
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Bookmarks sajtovi