Pa cena i jeste mnogo viša baš zato što ga predsednik SAD nosi, pre je bio jeftiniji. Sam sat ne nudi ništa posebno, Miyota OS20 mehanizam i mineralno staklo, cena je verovatno primerena kvalitetu mada po mom mišljenju previsoka i može se naći i bolji sat za te novce. Tissot PRC200 je verovatno prvi sat koji bih preporučio umesto ovog, obzirom na izgled i popularnost.
Miyota OS20 u Jorg Gray 6500
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ih brate slatki-pa zar nisu mogli pokloniti nešto bolje čovjeku za kojeg treba metak da prime!?
Što kaže dragon-imaš Tissot čija istorija traje od 1853g.!!! Tu su i Certina,Hamilton,Seiko...-hrpa firmi koje su mnogo poznatije i bolje od Jorg Gray-a
(sad sam gledao njihov sajt i za model JG 1020-13,homage Panerai,u specifikacijama piše da je automatic,a na cifarniku je lijepo otštampano QUARTZ-valjda misle da su svi kupci budale i da im nije važno za šta daju pare)!
Pa gledajuci po satu Obama je bio bogatiji pre nego sad xD .
Pre nego sto je postao predsednik nije se razdvajao od svoga Tag-Heuer -TAG-Heuer Series 1500 Two-Tone Diver- http://www.chronocentric.com/forums/...mes;read=25706
Ps
Ja se ne bih bunio da dobijem za rodjendan Jorg gray pa taman nek i ne valja xD ali stvarno Tissot PRC200 je prelep.
Verujem ja da se ni sada on ne odvaja od ovih boljih satova, samo pokazuje poštovanje i pristojnost prema toj tajnoj skrivenoj službi i poklonu koji je dobio od njih.
Pozdrav
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
A mozda se coveku i svidja sat meni je lep ne znam odakle tolika averzija prema quartz-u , zar nisu quartz tacniji satovi od automatika ?
Odem neki dan kod sajdzije da gledam eco drive satove i neke quartzne , znaci covek me samo odvraca od baterija samo vuce na automatice xD ( covek nosi Seiko 5 inace )
mozda sam ja premlad u svetu satova pa jos ne kontam ljubav prema mehanickom satu ali za sat vise volim da ide tacno i da ne zavisi od pokreta ruke ili navijanja , mozda kad budem imao vise godina ( novaca ) predjem na mehanizam xD .
Inace ovaj Tissot prc 200 stvarno je mnogo lepsi od ovog Obaminog sata , ko je predstavnik Tissota za srbiju sad me bas interesuje cena sata, mogao bih sebe da zamislim sa ovim na ruci samo ako nije preskupo xDPrilog 1788
Pa niko tebe ne odgovara od sata sa kvarcnim mehanizmom. Naprotiv, Tissot PRC200 je upravo takav sat. Ovde ti samo skrećemo pažnju da postoje i bolji i kvalitetniji modeli satova od pomenutog Jorg Gray-a, obzirom da si pitao za mišljenje. Međutim, ako se tebi sviđa sat naravno da treba da ga uzmeš.
Distributera za Tissot satove u Srbiji možeš videti na linku ispod.
LINK
Da, i ja mislim da je u pitanju postovanje. Inace, mislim da Obamin sat ima umesto Jorg Gray natpisa, serifsku zvezdu (ili tako nesto) sa natpisom secret service. Jedno vreme sam se i ja dvoumio oko ovog sata, ali na kraju je prevagnulo to sto nije mehanicki.
Obamin sat mi se zaista svideo, ali ovaj Tissot je zaista mnogo lepsi i kvalitetniji predpostavljam.
Puno hvala
Upravo tako...
Barack Obama watch
Bookmarks sajtovi