Dobar dan svima,
preko pretrazivaca nasao sam ovaj site pa sam mislio da svoju potragu zapocnem ovde.
Prvo da kazem da se izvinjavam ako bilo sta vezano za ovaj post bude protiv pravila, pokusao sam da se sa njima upoznam sto vise ali opet, moguce da nesto nisam video.
Student sam fotografije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu i kao jedan od poslednjih radova koji ove godine treba da zavrsim jeste katalog industrijskog proizvoda. Posle duzeg vremena odlucio sam se da snimam satove, u sustini nije ih lako snimiti zbog velike kolicine refleksa koji se javljaju, prasine, potrebe za macro objektivom i malom dubinskom ustrinom koja je uslovljena ovim objektivom i tako dalje, ali mislim da ako se to odradi kako treba moze da izgleda veoma zanimljivo.
E sad, pitanje je ima li neko na forumu kome bi takve fotografije bile potrebne? Potrebno mi je jedno 5-6 dobro ocuvanih satova a sumnjam da bi bilo koja radnja u Novom Sadu dozvolila da ih odnesem u studio. Ovako mogli bi ste da budete tu sa mnom dok ja snimam tako da ne bi davali satove nekome koga ne znate, a dobili bi ste fotografije i kasnije dizajn za katalog.
Naravno to bi trajalo vise sati i morali bi da se nadjemo u studiju Akademije umetnosti u Novom Sadu.
Hvala vam na vasem vremenu i nadam se da nisam napisao nista protiv pravila.
Milos
Bookmarks sajtovi