7Likes
-
Kello aplikacija za iPhone telefone - koja meri odstupanje u radu mehanickih satova
Sada me podsetio @krstin sa aplikacijom za Android sisteme, pa rekoh da korisnici iOS ne ostanu zapostavljeni. Postoji vrlo dobro uradjena aplikacija Kello koja sluzi da izmeri odstupanje u radu mehanickih satova na dnevnom nivou. Vrlo je jednostavna za koriscenje, samo je bitno da mikrofon bude lepo postavljen ispod kucista sata, i da u prostoriji ne bude velika buka. Dodatne informacije mozete videti na linku: Kello - Mechanical Watch Analyzer for iOS
a na youtubu mozete videti i kako radi u praksi: Analyzing a Zenith El Primero with Kello on an iPhone 4 - YouTube
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (17.3.2013. u 21:57)
Razlog: Dodat video u poruku
-
Re: Kello aplikacija za iPhone telefone - koja meri odstupanje u radu mehanickih satova
Ja sam trazio nesto pod slicnim imenom kao i ona za Android ali bezuspjesno bas cu sad da je skinem da vidim kako radi
-
Re: Kello aplikacija za iPhone telefone - koja meri odstupanje u radu mehanickih satova
Ja je koristim vec godinu dana, i mogla je da se skine besplatno sa instalusa, medjutim izgleda da sada vide ne radi instalus. U svakom slucaju mora da je ima negde na torentima.
-
Moguce na torrentima na ovim zamjenama za apptrackr i instaulos je nema a cijena je 9$
-
-
Ne mogu ni ja da je nadjem nigdje na torrentima mozda clan tolarbo i dalje ima ipa file
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 18
-
jesi li negdje skinuo ovu aplikaciju ili si je kupio sa itunes-a. I da li su ovo obicne slusalice od iphone-a
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 18
Kupio sa Apple store, slusalice su original za iPhone 4. Sve donirao brat...
-
Ma nesto mi se ne daju pare za te aplikacije kad mi je iphone vec jailbreak-ovan pokusacu da je nadjem negdje
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi