Meni je najbitnije da pored sekundare ima i datum,sat bez datuma ne kupujem nikako... Chrono takodje volim na satu.
Meni je najbitnije da pored sekundare ima i datum,sat bez datuma ne kupujem nikako... Chrono takodje volim na satu.
Svi moji satovi imaju chronograph koji mi na satu djeluje super pošto volim sportsku elehanciju. Kod mehaničkih satova možda najbitnija stvar (osim datuma) bi bio pokazivač rezerve snage, a na satu mi je super vidjeti moon phase aplikaciju, takvi satovi mi izgledaju kao prava umjetnička djela.
treba da posuduje jedino rezervu snage, ovo ostale je sve nepotrebno, po meni. datum znam bez sata, a stopericu ne koristim. najvise bi voleo da imam sat sa letecim tourbillonom
A koja je razlika izmedju letećeg i običnog turbilona?
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Milane Zmaje, molim te reci mi kako se zove ovo remek delo ciju si sliku postavio, danima ne mogu da nadjem oznaku...
A pare sam pripremio...
To ti je Zenith Grande Class Open El Primero
ref.03-0520-4021-02-c492
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Strasan je, pogotovo ova zmajeva verzija...
Nema sta, zmaj za zmaja... A mozda nekad bude i za mene, potpuno je u mom stilu . Osim cene, podrazumeva se .
Opet ja sa vecitim offtopicom, ali sta bi bilo najslicnije (izgled, mehanizam) a da kosta malo (jos bolje, puno) manje...?
Bookmarks sajtovi