Jeste, Braja je na ruci.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Molim ultramoderatora ili da preimenuje temu u KOJE SATOVE NOSE ILI SU NOSILI POZNATI, ili da ne spamuje. Pozdrav
A ti kao znaš ko je na ovoj fotki i da li je on živ ili ne? Kako možeš biti siguran da to nisam zapravo ja?
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
ako si ti mogao si neki faktor da koristis....sav ces se oljustiti
next year at this time I'll be a millionaire
Ej dzezeru Cika Davis je to.
mogu vam reci da ponekad u trenutcima dosade uzmem od mame da prelistam casopise tipa gloria, hello, story i sl
e u tim casopisima clanovi domaceg (a i stranog) dzet seta poziraju naravno sa svojim satovima. mogu vam reci da je u 80% slucajeva sat na ruci tih koji poziraju marke ROLEX. ali iznenadio sam se u zadnjem broju jer sam video na rukama dare bubamare i, cini mi se, rukometasa Vladimira Mandica, Audemars Piguet (dara ima bolji ukus za satove nego za muziku)
A šta misliš zbog čega je to tako? Garantujem da razlog tome nije jer ljudi znaju šta kupuju.
A i ta zaštićena bubamara... pitam se pitam zbog čega to nosi baš AP?!
ne znam zaista zasto, draga nam, radojka adzic nosi AP (jer joj muz bira satove ili...)
PS nisi mi jos odgovorio u temi za credor sonnerie
Odgovorio bi on al ne zna....
Bookmarks sajtovi