Gde to podemeću pola miliona, da i meni malo podmetnu sve sa ovim satovima...za tu lovu bi mogli da ga skinu krstarećom raketom ili "da nađu crnca da ga rokne u pirinču"
Gde to podemeću pola miliona, da i meni malo podmetnu sve sa ovim satovima...za tu lovu bi mogli da ga skinu krstarećom raketom ili "da nađu crnca da ga rokne u pirinču"
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Verovatno su fejk....tj. skoro sigurno
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Pa taj sto bi pokusao da im proda laznjake zavrsio bi u kesi.
Ma kako delovali ti momci znaju sta je dobro, to sto im je poso malo specifican i rizican... to je druga prica.
To što je imao fejk ne znači da nije znao da je fejk, ti momci ništa ne kupuju po regularnoj ceni, zato su i završili ovako....i da, nisam baš siguran da znaju šta je dobro.
Jedan od par Hamiltona koje bih voleo da posedujem
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Danas je Predsednik Tadić u Ženevi pokazao odličan sat. Da li neko zna o kome se radi?
Bookmarks sajtovi