Uff, sve Rolex za Rolexom... Pa leva, pa desna ruka...
Pozz!
Uff, sve Rolex za Rolexom... Pa leva, pa desna ruka...
Pozz!
Drz'se nije jos gotovo.Holivud ima neku posebnu zicu za "Roce", ove i one.
Jennifer Aniston
Kada vas neko prati 20 blokova do apoteke, kada neko gleda dok kupujete taolet papir, onda znate da se vas zivot promenio.
Nemoguce je sve zadovoljiti, zato predlazem da se prestane sa pokusajima.
Volela bih da sednem sa svim tim ljudima koji rade pogresne stvari u svetu, da im kazem : Hej sta je sa tobom, koji je tvoj j...ni problem? Idi pomirisi ruze koje glasno placu.
Pretpostavljam da bi ziveli u prilicno dosadnom, perfektnom svetu, kada bu u njemu svako jedno drugom zeleo dobro.
Uvek govorim: Nepravite planove, pravite opcije.
Najbolji miris na svetu je miris coveka koga volite.
-j.a.
Gold Oyster Perpetual.
I almost resent the whole fashion thing. Good God. Never wearing the same thing twice and all of those things. It's a pain in the ass.
-J.A.
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Eeeej! I ja imam dva, samo da se zna.
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
^ ko je ova mlada dama?
ima lepu kravatu!
Da ne zaboravimo velikog majstora...!
HUBLOT BIG BANG "JET LI"
Reference: 311.CI.1130.GR.JLI11
Series: Limited to 200 pieces numbered from 01/200 to 200/200
Case: 44.5 mm Big Bang in micro-blasted black ceramic
Bezel: Micro-blasted black ceramic 6 H-shaped black PVD titanium screws, countersunk, polished & locked
Crystal: Sapphire with interior/exterior anti-reflective coating
Bezel Lugs: Black composite
Lateral inserts: Black composite
Crown: Black PVD steel, with black rubber insert
Push-pieces: Black PVD steel, rectangular, with black rubber inserts
Case-back: Open, in micro-blasted black ceramic with Yin-Yang crystal and the signature of Mr. Jet Li
Water resistance: 10 Atm, i.e. approx. 100 metres
Dial: Matt black openworked skeleton, with Chinese screen decoration
Satin-finished indexes with black SuperLuminova™ ruthenium coating Red minute track transfer
Hands: Faceted and polished with black nickel coating, plus black and red SuperLuminova™
Red chronograph hand with H counterpoise
Movement HUB4214 - Aerobang Mechanical Self-Winding Chronograph
Components: 257
Jewels: 27
Date: Sapphire disc with display at 4.30
Oscillating weight: Openworked and black PVD coated, tungsten segment
Power reserve: Approximately 42 hours
Wristlet: Adjustable black rubber and black gummy alligator strap with red stitching.
Clasp: Micro-blasted black PVD steel Big Bang deployant buckle, micro-blasted black PVD titanium screws and plate
Izvor
Poslednja ispravka: sima hrabri (15.3.2012. u 15:33)
jole777 kaže:
Rolex as the “epitome of feminine elegance”.
Jennifer Garner
Lady Datejust Rolex
Dva maminizma (moje mame). "Sreca je tvoja licna odgovornost" , "Mozes da cmizdris tokom noci - ali sreca dolazi sa jutrom".
Bacala sam pismo-kruna da li da uzmem podzemnu zeleznicu do Times Square-a, bila sam dekintirana, ali srecna.
-Jennifer Garner
Meni se čini da je dama sa lepom kravatom Šeron Stoun. Ako se ne varam?!
u pravu si, nego meni brzi internet od pameti... ime fotke sve kaze.
jole777 kaže:
Sylvia Van der Vaart
Yellow Gold Rolex Day-Date on an Oyster Bracelet
?
Sudeci po metalnoj narukvici, svakako nije neki hihg-end sat, mozda Omega.
Renee Zellweger
Ja zelim da budem samodovoljna, zelim da se sama brinem o sebi, i zelim da ucim. Hocu da putujem, zelim da vidim svet i imam moje oci otvorene. Potrebni su mi konstantni izazovi, znam da treba biti i kreativan na neki nacin. Kada sam dobila svoj posao u baru i mogla da placam skolarinu, idem na audicije i dobijem koju ulogu a da mi se svidja, platim rentu za stan, tada sam znala da ce sve biti dobro. Tada je moj san postao java, mnogo pre nego zazvoni telefon i neko kaze, dodji i upoznaj Tom Kruz-a.
Secam se kako lezim na travi, zurim u oblake, pitajuci se gde ce odlutati preko Teksasa. Nikada ne bih zamislila da cu jednog dana prateci jedan od tih oblaka zateci sebe u Hollywood-u.
Jos uvek se osecam kao da sam upala nepozvana na zurezu.
Ja verujem u ljubav, ali ne sedim i cekam da se to desi. Ja kupujem kuce.
-Renée Zellweger
Yellow gold men's Rolex Day-Date on an Oyster bracelet (a.k.a. Rolex President)
Bookmarks sajtovi