Vijay Amritraj & Tiger Woods
Rolex Rendezvous - Tiger Woods: the Masters
Glumac Simon Baker novi Longines ambasador
Vesti - Novosti
Audemars Piguet & Michael Schumacher - kao ambasador brenda.
LINK
Neznam ovo sa Schumaherom deluje mi malo vec vidjeno, kao sto znam on je bio Omegin ambasador, ali ajde kad su pare u pitanju, covek moze biti abasador svega !
A kada porastem bicu kao... CORTO MALTESE - čovek koji sanja otvorenih očiju
By "Swatch" njemu u cast.
19 degrees South 169 degrees West SUJZ105S
2001 Fall Winter Collection Corto Maltese Swatch watch 19 degrees South 169 degrees West.
Limited edition 11,111.
Water resistant 30 meter / 100 Feet.
Diameter case 33 mm.
Godina 1986. može se smatrati godinom Huga Pratta. Slave ga u Argentini, u Americi izlaze albumi Korta, posvećuju se izložbe Prattu. Zahvaljujući Hugu Prattu, svet oficijelne kulture, posle duge odbojnosti, počinje da priznaje kako strip ponekad može biti i umetnost. Hugo Pratt je polako postojao mitska ličnost. Sve manje se pojavljivao u javnosti. Putovao je. Nije se previse zadržavao po svojim kućama i stanovima, koje je uglavnom iznajmljivao. A kada se odlučio da kupi kuću u Granvou, uradio je to zato što mu je bilo nepraktično da seli svoju biblioteku od 30.000 knjiga, u kojima je večito nalazio inspiraciju i podršku za sva svoja dela. Ušao je u rečnike i enciklopedije. Tema je univerzitetskih radova. Jedan restoran u Veneciji uzeo je ime Tajno dvorište arkana (originani naziv Cortoa u Sibiru), a na trgu Sv.Marka u Veneciji, u čuvenom kafeu Florijan, možete naručiti koktel Corto Maltese, a ako baš imate sreće možda i sretnete Korta kako se šeta ispred trga Sv.Marka.
Iako je imao mnoštvo ponuda za ekranizaciju svojih dela uvek ih je odbijao, zato što nije dobijao dovoljne garancije o samom sadržaju filmova. Njegov zadnji strip koji je izdao je Morgan. Imao je u planu još mnogo toga. Corto je trebao da nastavi svoju avanturu kroz stvarne snove i imaginarnu realnost. Ali nije. 1995., u šezdesetosmoj godini, umro je Hugo Pratt, jedan od najvećih strip umetnika svih vremena i tvorac Corto Maltesea, tvorac novog žanra;crtane književnosti. Međutim za nas, njegove čitaoce, i posle smrti bibliotekara snova Huga Pratta, ostaju živi mnogi njegovi junaci (pa prema tome i sam Hugo).
…i medju njima je bar jedan besmrtan - Corto Maltese, onaj što veruje u snove.
Pozz
Poslednja ispravka: SHIBUMI (28.6.2012. u 1:59)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Rodger
Zanima me koji je sat nosio Jovan Memedovic sa RTS kada je bio na splavarenju na Tari. Emisija emitovana u nedelju popodne 8.7.2012. Da li neko zna ?
vezba stvara majstora
Proverićemo. Nadam se da ćemo uskoro dobiti odgovor.
LINK: MONTEVIDEO - SASVIM PIRODNO by Jovan Memedović - dokumentarni filmovi o prirodi, životinjama i ljudima koji žive sa prirodom.
Bookmarks sajtovi