"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
sta otme-to nosi...
E, sad, dal' se svrstava u poznate, ne znam, al znam da Profesor Michio_Kaku (ko gleda NG, Diskaveri i sl, sigurno ga je bar jednom video u nekoj emisiji) nosi Tissot T-touch.
Danas kad sam gledao emisiju na tv-u ucinilo mi se da je VC Overseas, pa rekoh: Opa, vis' sta nose profesori tamo na Zapadu
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (3.9.2012. u 23:47)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Tissot je na 8:38. Kad sam kopirao link, kopirao sam ga: at current time, medjutim nesto se dogodilo (Gremlini, znam. Proganjaju me) pa pocinje od pocetka
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
V.Rossi JLC, nosio sam taj sat ama bas nista specijalni....limitirana serija doduse ima dva koja nosi
next year at this time I'll be a millionaire
Pre godinu dana na naslovnoj Blica sa video eks predsednika Tadica sa satom koji mi se ucinio skupim. Da li neko video ovu sliku i zna li koji je sat u pitanju?
znas li marke ovih satova?
Kolko se secam tadic je nosio Sektor cena nekoliko stotina evra cini mi se oko 200/250 e.
Jel neko video satove ministra Dulica. Po mom misljenju clanak, nema veze sa istinom.
Bookmarks sajtovi