Cini mi se da je Graham u pitanju.
Na prvi pogled tako izgleda...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Hvala na odgovorima, sad gledam njihov sajt i stvarno mi se dopadaju satovi. Verujem i da im je cena prava sitnica...
Kakve veze ima Islamski fundamentalizam i satovi.....pa, recimio....Brat Osame je vlasnik Švajcarskog brenda Yeslam....LINK pa je recimo ovo bio jedan od njegovih omiljenih satova, Yeslam Aviator
Inače za vreme bekstva viđen je sa
Kao i sa Timex satom.......tako da je imao za svaku priliku po jedan.
Ostaje pitanje, sa kojim je satom bio na dan kad je nastradao? Možemo samo da nagađamo.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Koji god sat ta taj legendarni covek nosio,ne sumnjam da mu sjajno stoji.
Verujem da nosi i Hublot,s obzirom da je taj brend ubedljivo najpopularniji kod imucnih Engleza.
Razocarao bi me da nosi Hublot Zaboga, Brus nije Vejn - f**kin - Runi
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Legendarni "Metal God" Rob Halford je navodno više puta na intervjuima zatečen kako nosi Casio "digitron" satove. Nažalost, ne uspevam da nađem nijednu sliku.
Hmmm...kakva reklamna fotka....Slucajno se uhvatio za glavu Nije dzabe ambasador....
Prokletnik me osramotio danas! Izasao je sa maskom Darth Vadera i - izgubio (iako je izgledalo da ce rutinski pobediti). Nikada od njega Sith Lord.....
Bookmarks sajtovi