Nije los ni onaj Blancpain od 11 tisuca $
Nije los ni onaj Blancpain od 11 tisuca $
Pa jes', sta ce gresnik, nema prikladniji pa na sportske aktivnosti nosi ono sto ima
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Fakat! Nema rasipanja!anbeast:82818 kaže:
Vazda smerni i skromni sluzbenici i sledbenici Hristovi
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
To je Hristov sledbenik.Nece valjda da nosi Casio.
Moliću lepo,a šta to fali na CASIO?!?!?!?,njega nose i mladi i stari hoću da se ovde postave stvari,svako na druge čuke balavia moj CASIO skrnavi!!!I pitam sada ja,čekam odgovor,nikakav pogovor,neću da čujem za izgovor,želim prijatan razgovor,a ne razdorkoji je tome razlog?!E coolcar sam,ne?vel pozz svima!
Pa svako ima novca za Breguet,tako da sam na to mislio.
Milorad Dodik nosi rijedak sat vrijedan 5.500 KM
Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i bh. entiteta Republika Srpska, nosi sat vrijedan 5.500 konvertibilnih maraka.
...Nakon ovog sastanka, lideri dviju stranaka su održali konferenciju za medije na kojoj su predstavili sporazum. Dodik je ovaj put nosio i skupocjeni sat švicarskog proizvođača Longines, koji je napravljen tek u 1.000 primjeraka.
Jedan ovakav sat iz serije Weems završio je u vlasništvu predsjednika RS-a. Njegova cijena je 2.790 eura. Osnovica mu je napravljena čelika, a površinu čini safir-staklo.
S obzirom na godišnju plaću od 59 hiljada maraka, koliko je prijavio u imovinskoj kartici krajem prošle godine, 100 hiljada maraka od iznajmljivanja kuće u Beogradu i 80 hiljada maraka na osnovu prihoda od poljoprivrede, kupovina ovog sata mu nije mnogo oštetila budžet.
Milorad Dodik nosi rijedak sat vrijedan 5.500 KM - Klix.ba
Bookmarks sajtovi