^^ eeeee........, za tu "casovnicarsku kucu" nisam cuo
ipak je ovo predsednik francuske.prilice mu takvi satovi a i takva zena.mislim pre svega takva zena.
Ponovo ON , kazu da je ovo Omega, pitam se, da li je pozlata u pitanju?:p
Meni Romanov sat lici na neki model Polar satova?
A gospodin drug broz.vrhunski ukus za satove.generacije mogu da uce od njega.
Roman je bre sirovina u odnosu na ovu dvojicu u svakom smislu.
Zar nije IWC?
Nešto smo malo pisali i o Titovim satovima, link
Sumnjam da je kod gospodina Omega, to je delio zaslužnim oficirima i rukovodiocima. A on je preferirao Patek Philippe, eventualno IWC, po mogučnosti žute! Sportska boja!
Kad covek vidi Romana pomisli totalni debil i glupan,ali veliki je to bandit,zna on sta valja,nego je toliko bogat da moze da dodje u pocepanoj majici i prljavim pantalonama i rupom u cipelama i svi ce misliti da je to dobar fazon.Dok kod Sarkozija mislim da covek blage veze nema nosi Rolex i Breitling zato sto ne zna za bolje,sada mu je tu Carla i objasnice mu sta je Patek i Vascheron i Audemar,pa cemo videti malo naprednije satove na njegovom zglobu u buducnosti,totalno antipatican lik,veoma mocan ali izuzetno ruzan,i bez stila,odvratni coveculjak.Dok covek na slici gore je slika i prilika coveka koji je znao da ceni vrhunske stvari i da u njima uziva na pravi nacin.Necu da iznosim svoje misljenje o njemu kao politicaru,ali da je znao da zivi znao je.
Bookmarks sajtovi