uuffffff! dok sam gledao ovaj clip totalno sam odlutao u mislima,a kad se završilo opet nastupa bedak što smo u ovakvoj finansiskoj situaciji ,pa se oduševljavamo nekim stvarima,koje su drugima svakodnevnica.
uuffffff! dok sam gledao ovaj clip totalno sam odlutao u mislima,a kad se završilo opet nastupa bedak što smo u ovakvoj finansiskoj situaciji ,pa se oduševljavamo nekim stvarima,koje su drugima svakodnevnica.
Ma samo lagano... Pozitivno razmišljanje i sve odmah ide na bolje... a samim tim dolaze i ti satovi...
Pozz!
Juče sam u jednom izlogu video baš onaj sat sa 6 vremenskih zona od nekoliko postova unazad. Majko mila, koliko gluposti i kiča na jednom mestu. U kombinaciji sa cenom šok je naravno još gori, ali dobro...sve ima svoje kupce.
Baš tako, ali šta ćeš, svaka roba nađe svog kupca. Koliko mi se čini, nego od naših članova je baš taj model svrstao u temi Najružniji satovi...
Pozz!
RUS, Biber i ja
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Njemu stoji kao nekom Seiko 5
Tissot
Tony Parker photo shoot - Behind the scenes
Kakav majstor kosarke, jos me vise odusevio na ovom Evropskom. Konacno da uzme medalju sa Francuskom
JEANRICHARD & ALEX HEPBURN
Britanska pevačica Alex Hepburn je objavila svoj drugi poredu video spot ovoga puta za pesmu "Miss Misery" koja je objavljena na njenom debitnom albumu "Together Alone". U pomenutom spotu je zauzeo svoje mesto i jedan JanRichard časovnik. Pogledajte spot i obratite pažnju na krupan plan sata u 1:55.
Alex Hepburn - Miss Misery
Krupan plan sata u 1:55
Bookmarks sajtovi