Dobro je promenio, mislim da je ranije nosio nekakav budilnik na njegovoj ručici delovalo je groteskno. Sve mi se čini da je nosio IWC big size pilot, beli, krunica je bila original.
Dobro je promenio, mislim da je ranije nosio nekakav budilnik na njegovoj ručici delovalo je groteskno. Sve mi se čini da je nosio IWC big size pilot, beli, krunica je bila original.
Poslednja ispravka: VLADAN P (4.11.2014. u 12:04)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Apropo Ivana Ivanovica, drago mi je kada vidim da neki ljudi uce vremenom...
Ne pratim njegov show, ali je verovatno ranije nosio satove koji su poklanjani u emisiji.
Tačno tako Shmiz, pa ja najednom pre možda godinu,dve počeo da nosi nekakvu skupocenu satinu koja mu ne stoji. Mislim da je ovaj Monaco odličan izbor, on bar može da ga priušti, predivan je to sat.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Tacno je, bilo mu je uvetovano sponzorima emisije.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Jel i dalje poklanjaju satove u emisiji. Ja nest ne znam, nisam u toku...
Prosjek drastično popravljen! Dankhe.
Koji je ovo Saletov model? Ne mogu da prepoznam...
Rolex Cosmograph Daytona 116520
Bookmarks sajtovi