Pa zamisli ove nase dzibere, s kockastim tintarama, sto valjaju gudru na veliko... i njihove chuke, stil, apetite... sve je to isti milje, sve u pet deka, bez obzira na meridijane na kojim se nalaze.
Pa zamisli ove nase dzibere, s kockastim tintarama, sto valjaju gudru na veliko... i njihove chuke, stil, apetite... sve je to isti milje, sve u pet deka, bez obzira na meridijane na kojim se nalaze.
Poslednja ispravka: arch_m (20.11.2014. u 20:47)
Otkad je ovaj poznat pa da bude u ovoj temi?
Majka mu je poznata, pa automatski i on je, logicno.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Mogao je za te pare submarina @
Koliko sam primetio CR7 ne nosi Rolex Sub. Zasto, ne znam. Verovatno jer mu je previse jednostavan.
Uglavnom, jako lep i skup gest a poklonu se u zube ne gleda.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Lep je da se proda i kupi posle nesto normalno
Koliko znam Bvlgari pravi izuzetno kvalitetne satove, imaju i svoj mehanizam, tako da nikako nisu za podcjenjivanje. Inace dobro rekoste poklonu se u zube ne gleda
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
CR7 je počastio svoje saigrače satom bvlgari vrijednim 8200 €,na poleđini piše decima cr7 i ime svakog suigrača.Častio ih je naravno u slavu jubilarne desete titule evropskog šampiona.Slika sata Alvara Arbeloe i Ronalda sa satom i poleđinom mže se vidjeti na jednom domaćem portalu da ga sad ne reklamiram.
Bookmarks sajtovi