Šteta,velika.
Laka mu zemlja bila.
Da, još jedna žrtva saobraćaja....mlad i uspešan, baš šteta.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Steta stvarno steta ..nek mu je laka zemlja
next year at this time I'll be a millionaire
Očekivala bi se Omega i kožni kaiš ili metalna narukvica ali kada je neko Bond onda sam određuje pravila .
To mora da je neka kopija, cim ga nosi na nato kaisu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Super mi je taj model Submariner-a i baš je dobro da je na Nato kaišu. Odlično je uklopljeno a kada bi to neko kod nas uradio ( mislim na Nato kaiš uz odelo ) čini mi se da bi bilo svakakvih komentara. A i super mi je što ne nosi Omegu, izgleda mi kao da je u fazonu: Ok dali ste mi da nosim Omegu u filmu, slikao sam se za postere sa istim satom a sada ću da nosim ono što hoću. Možda i nije tako ali tako mi izgleda jer na promociji filma u kojem se jasno zna koji sat reklamira, on stavi Rolex.
Poslednja ispravka: skydrummer (10.12.2013. u 18:22)
Fura se na Škota!
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Casio G-SHOCK DW-6900G sat na bioskopskom platnu
U novom američkom triler filmu pod nazivom "Captain Phillips" glavni grumac Tom Hanks na ruci nosi Casio G-SHOCK DW-6900G sat. Sa pomenutim satom na ruci kapetan rešava sve nedaće koje mu "nailaze na put".
"Captain Phillips" je zasnovan na istinitoj priči, a režirao ga je Paul Greengrass. Pomenuti film je doživeo svetsku premijeru u septembru 2013. godine na New York-škom filmskom festivalu.
LINK: Casio
Bookmarks sajtovi