Da sam nepopravljivo bogat, opet ne bih nosio bahate satove od po nekoliko desetina hiljada evra, kakve nose političari ljakse, jer je to ne samo besmisleno već i neodgovorno prema svom i tuđim životima, a plus ti ne pruža ništa više od onoga što istripuješ u glavi - statusnog simbola...
I da sam nepopravljivo bogat nosio bih recimo Šafhauzena koji nosi onaj momak sa forum SMA ili tako nešto, ili recimo Lonžin master seriju, kakav je recimo nosio Đinđić... Ili recimo neku šmekersku Omegu... Svakako sat koji ulazi u neku razumnu sumu...
Sad kontam da će neko da uleti sa pričom i da taj Šafhauzen ili Lonžin ne pruža ništa više od onog sata od 150e (ako idemo mojom logikom) al eto recimo sat od hiljadu i po evra je po meni top, tako da ako je to mnogo onda sam i ja socijalno neodgovoran
Poslednja ispravka: PapaSle (7.3.2013. u 19:40)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Imao bih minimum 10 Zenith modela za sve prilike.
PP Nautilus kad odmaram i 1 GS Spring Drive diver i 1 Omegu Seamaster PO kad plovim jahtom sa ljubavnicama.
To bi bilo to.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ja pre nekoliko dana imao slican san kao sto i sama tema kaze. Nekako preko noci dosao do nekih para ( mnogo para ) i resio da se pocastim nekim satom. Citiracu Rus_PA-a bio sam kao pusten sa lanca , negde sam u Zurichu i otisao sam u prodavnicu satova i trazio sam na mom losem nemackom i malo boljem engleskom nekoliko modela.
Idemo redom: Caletravu i Nautilus oba stainless steel ( ili white gold ) sa crnim koznim narukvicama. Zatim, Jeager LeCoultre Grande Reverso Duo, onda Tag Heuer Monaco ( ne znam koji model ) i na kraju Rolex Datejust sa plavim ciferom.
Bas cudan sam, da nisam video ovu temu, ne bi se setio ni sna
Jagose daj da ti pozajmim neke pare da se ne brukas s tom Oranzadom...ajde idi..
next year at this time I'll be a millionaire
pa bio bi lepo zmaje a ne da patim i gledam
Bookmarks sajtovi