Možda je i probao da kasni al ga je zmaj udario repom.
Hamiltona jos nisam zvanicno testirao ona aplikacija na iPhone-u kaze da je u granici +/-3 sekunde, a bas sam od juce mjerio odstupanje na Seiku i bilo je -2 sekunde.
ORIENT QUARTZ , 6 godina mi je trajala baterija,što me je kao prvo začudilo,a onda i taj podatak da sve to vreme nije ni kasnio ni žurio,znači strava i užas kakva tačnost! a onda sam ga slučajno lupio od neki gelender i razbio ga.
Citizen pilot promaster eco-drive s funkcijom radio controll.
Tacnost mi nije bitna jer sat koji nosim uvek nastelujem 3-4 minuta u plusu.Stara navika.....
Zagore, već sam počeo da brinem što mi nikad nije palo na pamet da merim odstupanja na svojim satovima. Drago mi je da nisam jedini.
Seiko sa 7S36 +7 s. dnevno, ali "Wildspectra" pokazuje drugačije.
Što se tiče kvarca Citizen AT4008-51E sa radio kontrolom +/-0 s. bezgrešan je.
Time in Gwinnett County now - Time.is
Mišić M.
Kod mene je najtačniji bio Longines Column Wheel sa odstupanjem od +0,5s po danu, a drugi je Sea Dweller -1,5s.
Sto se tice tih programa za iPhone ili Android ipak nisu tako precizni. Pravo merenje je ipak realnije.
Kad su u pitanju kvarcni tu je Seiko 6m25, i to ga jednom godisnje podesim nekoliko sekundi.
Rolex expolore II vrhunski sat,ne znam da li je opste imao neko dnevno zakasnjenje. sad mi je ru omega sa mozda 1.5 sec dnevno
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi