To tako pričaju dvometraši koji se bave sportom
Šta je sa nama koji smo pravljeni po JUS-u?
Generalno,moja zamerka proizvođačima je ta što se vodeći željom da ožive tržište prezasićeno satovima koji su se godinama proizvodili u standardnim dimenzijama (38-41mm),nisu uspeli da smisle ništa zanimljivije do da im povećaju dimenzije i gigantskom propagandnom kampanjom ubede ljude da je to normalno,poželjno i da svako ko ne nosi sat veličine tacne je bedni gubitnik nedostojan življenja.
Dakle,kao i u svakoj modnoj industriji,odredili su da je došlo vreme za promenu mode i sada na tome zarađuju pare.
Pošto je većina naroda povodljiva stoka to im je naravno i uspelo,pa su ljudi brže-bolje poskidali i posakrivali svoje dotadašnje satove i požurili da nabave ono što će ih svrstati na stranu većine.
Tako smo dobili kreature koje na visinu od metar i sedamdeset i obimom zgloba 16 cm. ponosno nose satove prečnika 48mm.
Poenta priče-Ne nasedajte na modne diktate usmerene na to da od nas naprave maloumne potrošače i veličinu sata birajte prema svojoj konstituciji i onome što vi lično smatrate lepim i primerenim.
Naravno da će Milan i Eee nositi prečnik 43-44mm. jer je za njihovu visinu to normalno, i naravno da ću se ja nervirati zašto modeli koji mi se dopadaju ne postoje u veličini 40-42mm.
Bookmarks sajtovi