Da postoji vakcina mi bismo je već primili....ili ne bismo...pitanje je sad?
Pozdrav.
Da postoji vakcina mi bismo je već primili....ili ne bismo...pitanje je sad?
Pozdrav.
Sat sam kupio pre nekih 10-ak dana, forum nije uticao u vezi kupovine, ali utice da sada drugacije gledam na satove, kako ga sacuvati i tako to!
Na žalost moram da kažem da za sada nemam koristi nit od ovog nit od drugih foruma.Najviše forumi profitiraju od mene i mojih postova ali i kolege kojima rado stojim uvijek na usluzi.
A zašto?
Jer satovi koje ja kupujem teško je pronać napose kod nas,uvijek se posreći ali i uz dosta veliki novac teško je u ovim našim krajevima sakupit stotinjak prekrasnih i raritetnih satova bez pripomoći e-baya i stranih aukcijskih kuća.
Satove kupujem prema svojoj procijeni i tematici a to se zna što je gledam vojne satove (pazim na utentičnost i rijetkost sata te očuvanost) i starije đepne super očuvane.I kao i do sada budem od pomoći drugima koliko god to željeli il ne!
Al nadam se da će još netko počet ići mojim stopama te da ćemo se moći upotpunjavat (na žalost znadem da sam ja nekom srećom došao do lijepe brojke satova u zavidnom stanju i nešto slično bit će teško al ne i nemoguće ostvarit)
Ja razmisljam da se banujem
next year at this time I'll be a millionaire
Na mene je forum veoma uticao pri odabiru sata. Pre svega me je obrazovao kad je rec o satovima. Pre dolaska na forum sam znao za fossil i certinu, i nista drugo. Sad vec posle odredjenog vremena mogu za sebe da kazem da nisam totalni laik , nisam ni neki veliki majstor i poznavalac, ali moje znanje o satovima je ko nebo i zemlja u odnosu na dolazak na forum. I moram da napomenem uvek kad kupujem neki sat prelistam sve o tom satu koji me zanima, ukoliko nema tema o konretnom satu, konsultujem se sa Bakijem, Jagosem i Nesom.
Mislim da sam u ovoj poruci pretjerao,molim da se izbriše ako je moguće.I ja sam odpočetka učio na forumima,pronalazio materijale i učio o satovima te tako išao na vlastiti rizik u kupovinu satova.Samo mislim da sada prilikom kupovine vintage satova pretežno se služim vlastitim znanjem.Samo što ja nisam otpočetka imao ničiju pomoć osobe poput mene koja bi pomogla kolegi već sam bio osuđen na učenje na greškama kojih je srećom malo bilo.
Ubuduće prilikom kupovine ručnog sata za nošenje budem se služio forumom a za satove u kolekciji vlastiti znanjem i intuicijom.
@fotopetar
Nećemo brisati - sve je ok!
Milane: drage volje ti ispunim želju!
Hadzi dobro bre sto si celav,nikako da se nasmejes,mrgud tezak...(jos)?
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi