Utice li ovaj forum i na vasu kupovinu satova? U smislu, da li vam se povecava kolekcija, i koliko je tome zasluzan ili kriv (sto mu dodje isto) ovaj forum
Utice li ovaj forum i na vasu kupovinu satova? U smislu, da li vam se povecava kolekcija, i koliko je tome zasluzan ili kriv (sto mu dodje isto) ovaj forum
Sigurno da utiče, što će verovatno i većina članova potvrditi. Logika je jednostavna, ono što ne vidiš te ne boli, ali kada vidiš toliko dobrih satova na jednom mestu i drugih ljudi koji uživaju u njima, normalno je da poželiš da i ti kupiš jedan.
Bilo bi lepo da Milan napiše svoju životnu priču kako mu je ovaj sajt promenio život. Jedino pitanje koje ostaje je da li je ta promena bila na gore ili na bolje.
Ja mogu da kažem da su satovi moj jedini greh, pošto ne jurim tuđe žene, ne pijem, ne kockam se i ne drogiram. Sa obzirom da je sve ovo istina i da je moja žena svesna ove istine od nje imam uvek punu podršku pri kupovini novog sata.
As simple as that....
Pozdrav.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (22.1.2011. u 10:45)
Ja mogu da kažem da su satovi moj jedini greh, pošto ne jurim tuđe žene, ne pijem, ne kockam se i ne....
stigneš još.... stigneš...
off topic
HOĆEMO VIŠE SMAJLIĆAAAAA
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Pa, s'a da vam kazem, oduvek sam voleo satove, i cuvam sve koje sam u zivotu imao, od prvog Levi's-a, koji sam dobio kad sam krenuo u skolu , preko nekoliko Casia, Raketa, Continetala itd...
Medjutim, od kada sam postao redovan posetilac ovog foruma, to vise nije ljubav, nego bolest... Za godinu dana moja kolekcija se povecala za nekih 30-tak satova, sto je siguran simptom ozbiljnog hronicnog oboljenja... na srecu, ni zena ne sme previse da se buni jer je sama kriva - sve je i pocelo kad sam nabasao na ovaj sajt trazeci sat za nju.
A koliko forum utice na izbor satova - u mom slucaju vrlo utice jer sam dobio mnogo dobrih saveta i puno naucio! A dva sata su i kupljena na osnovu direktne preporuke odavde.
Tako da mi je vrlo drago sto forum napreduje i raste, i nadam se da ce se zadrzati ovde dobra, prijateljska atmosfera i kulturan nivo koji ga odvaja od velikog broja drugih foruma.
jole777 kaže:
Ovo , što napisa Vladan, je suština!
Takođe,to se nalazi u osnovi svih reklamnih kampanja za bilo koji proizvod.
Još ako su ljudi pre dolaska na ovaj forum pokazivali neke sklonosti ka satićima-gotovi su.
Dakle-Odgovor.
Utiče i te kako,ali sve je to o.k. dok nama pričinjava zadovoljstvo i ne utiče negativno na ljude oko nas.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ma kako da ne utice,mislim voleo sam ja satove i pre foruma ali ovde sam postao opsednut...
Elem ko god da je stavio sliku Zenith-a striking 10th na pocetnu stranicu foruma svaka mu cast!
Bookmarks sajtovi