Festina F16242 +4 sekunde posle 2 meseca korišćenja. Ja prezadovoljan.
Festina F16242 +4 sekunde posle 2 meseca korišćenja. Ja prezadovoljan.
SEIKO SKX781 tj. Orange Monster, automatski mehanizam 7s26, rezultat posle tacno mesec dana nosenja (sto je bilo juce): -1 sec dnevno.
(u stvari, manje od toga, jer za 30 dana kasni oko 20 sekundi, al' aj da ne cepidlacim )
jole777 kaže:
^ Može taj Seiko i bolje, nosi ga da kod časovničara da ga reguliše!
Da, znam. Čoveka prosto prati neverovatna sreća sa satovima. Kako uzme sat u ruke, tako ovaj ode u granice cosc-a. Nikola, the holy watch healer.nikola0406 kaže:
I vrći bre taj seiko nazad.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hahahaha,pa ajde. Ovako izlecen cena mu je malo skocila,al posto smo drugari...250e Ne stvarno skx me bas iznenadio. I jos uvek je tako. Pa i satovi imaju dusu,vide kako ih tretiram,pa za uzvrat daju sve od sebe i rotor i balans,i ostatak ekipe
Vostok Europe Gaz 14 pratim tek deset dana. Od tada je od -30 dosao na +7 (prosek +3.7sec)
Moj KonTiki je najbolji od onih koje posedujem, -4sec/7dana, e sad da li je COSC-u? To ne znam, takvo prolazno vreme ima u nosenju, a sta se desava kad bi se testirao po COSC standardu, ko zna!?!
Damasko DA 47 Black
Tacnost sata za prethodni period od 59 dana konstantnog nosenja je +47s ili +0.79 s/dan!!!
Drugim recima prezadovoljan sam, kao da nosim kvarcni sat
moram izmeriti na duzi period, cu uraditi cim mi se sat vrati sa poliranja ali bas pre nego sto sam ga poslao, merio sam samo 5 dana i pratio svaki dan da li kasni ili zuri i na zalost rezultati su pokazali da nisam dobro merio ili ne znam sta vec nije bilo u redu jer sat (eta 7750 chronometar grade) tokom tih 5 dana ni jedan dan nije zurio ni kasnio ni jednu jedinu sekundu. verovatno zato sto je 5 dana jako kratak period da se utvrdi tacnost.
Bookmarks sajtovi