Sad vec 5 komada Mozda i previse.... nemam tolko ruku....
Sad vec 5 komada Mozda i previse.... nemam tolko ruku....
Trenutno 3,čeka se br. 4 -a on će stići za jedno mesec dana....
Trenutno samo tri
NEMAM dovoljno.....:sad:
Pomiri se sa tim, nikad ih nećeš imati dovoljno Žao mi je što ja moram da ti saopštim tu tužnu vest...
Jedan, trenutno razmatram drugi. Od kako sam se učlanio ovde apetiti mi stalno rastu
Samo jedan, i to već 27 godina. Volim satove, kao klinac sam imao sreće da dobijam kvalitet, dobih tako i evo već punih 27 godina nosim jedan švajcarski quartz M Watch. Za mene je bio šok kad sam ga video i, iskreno, nije mi se mnogo dopadao. Medjutim, počeo sam ga nositi iz emotivnih razloga, jer sam ga dobio na poklon od sestre koja živi u Švajcarskoj. Bilo je tada neobično imati takav sat, u vreme automatika i satova na navijanje, te digitalaca, koji su tad bili jako popularni. Darwil i Seiko su tada bili statusni simboli kod nas, popularni su bili i Omega, Omikron, Nivada se polako probijala na tržište, a sećam se kad je moj drug u sedmom razredu osnovne škole doneo jedan Tissot. Mislili smo tad da je to nešto iz treće klase, a on nam je govorio da je to odličan brand. A Schaffhausen je bio tiha patnja mog oca. No, da se vratim mom Watchu, za one kojima posle prva dva reda nije dosadilo čitati ovaj post . Emotivni razlozi su bili osnova mog odbijanja da nosim bilo koji drugi sat na ruci. Pored toga, izvrsno me poslužio. Bilo je tu i ronjenja, lomatanja s njim, preživeo je jadan sve i svašta. I danas radi perfektno, ali vreme je za promenu. Konačno. I ne bih bilo šta već ciljam jedan Citizen, a iskreno se nadam da će uskoro biti moj. Posle toga, posle prve "prevare", sledi drugi, treći, četvrti... Kao što obično bude u "ljubavi".
@Alferac
Ajde postavi sliku tog tvog sata.
Zaslužio je
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mislim da ih je ukupno 14
Bookmarks sajtovi