jesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeee 50 !!!!!!!!!!
jesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeee 50 !!!!!!!!!!
next year at this time I'll be a millionaire
Spomena vrednih – 10, ali krenuo sam u ofanzivu
^ rale, daj i malo slika tih satova!
jole777 kaže:
Hocu svakako, obecao sam i koju rec o dvojici rusa koje sam poslednje nabavio, ali trenutno muku mucim sa jednim lepim satom, ali mi ocajnicki treba safirni krug sirine 30 mm. Tako dok to ne resim, nemam snage da ih gledam (svih deset). Sve bih ih pobio
Hocu, obecavam, ali ste me naprc*li za lazni patriotizam
[off topic]
ma, ne, shvatio si sigurno da nije u tome fora... deklarativni patriotizam i moralisanje lici na deklarativnu religioznost - kao kad vidis ljude koji se krste u busu dok prolaze pored crkve, ili kad vidis ribu koja je stavila dzinovsku krstacu medju si*e, da bi sebi i drugima pokazala koliko je "verujuca"...
tako i procenjivanje tudjeg morala i patriotizma na osnovu toga sto prodaje sat koji je kupio, nema bas mnogo smisla i vrlo je neukusno... mislim, bar da je insin sat u pitanju, pa i da razumem taj patriotski poriv, ali ovako...
uglavnom, da ne spemujem temu i dalje, drago mi je sto si to shvatio sportski...
[/off topic]
nego, daj te slike satova!
jole777 kaže:
Imam negde oko 30-ak satova.Trenutno stagniram sa finansijama,nadam se da ću uskoro "krenuti u pohod" i uloviti neku dobru Raketu ili Poljota.
Što se tiče slika istih,mnogo bi zauzelo,mada sam već negde stavio slike svoja 2 sata(Poljot automatik i Slava)
P.S.
Imam ja Insin sat,kvarcni sa danom u nedelji i datumom.Simpatično deluje,ali je nekako minimalistički.Mada sam čuo da Insini satovi imaju kvalitetan mehanizam.
Ja imam 23 sata i 48 minuta
Bookmarks sajtovi