Ja sam dosao do broja 26 i sada cu malo da stagniram.
Ja sam dosao do broja 26 i sada cu malo da stagniram.
Imam pet modernija sata.... koja nosim... ostali 35 su kolekcija vintage modeli...mislim da me ljudi nebi skapirali da ih nosim...
jadan ja...samo jedan...
ocete li da skupite parice i da mi od marka uzmete ono leteceg...aj drugari
next year at this time I'll be a millionaire
Ajde stvarno,svaki clan po 2,3 evrica...
Ali na markov tekuci..ima jedan iz njegove kolekcije koji mi se mnogo svidja
aj
ja cu da dam 5 posto sam ja u pitanju
javi se bre
next year at this time I'll be a millionaire
Ja imam za svaku minutu u satu po jedan sat.
Od te 60 imam jedno 15 koje trebam popraviti (kad budem nekad imao vremena i volje),
20 koje su bas o.k., is 25 koje su u NOS-stanju. Satova preko €500 nekupujem. Draze su
mi (na primjer)10 satova od €250 po komadu nego jedan koji kosta €2500.
Izvinite što vraćam temu iz mrtvih ali sam oduševljen poslednjim postom (Jasmin).
Baš tako nekako sam i ja rešio da se posvetim ljubavi prema satovima.
Nosim sve satove koje posedujem i ne vodim nešto baš previše računa o njima. Onako, normalno i ne bahato se ponašam prema svojim satovima.
Trenutno imam 11kom. + supruga 2kom. + ćerkica 2kom. Ove njihove sam naravno ja kupio
Moram i ja svoje nabrojat
-Michel Jordi neki tako sladak sa slikom ruzicaste kravice u kucistu (poklon je,ne znam da li je original nikad ga nisam nigdje nosila na provjeru)
-Belmond isto poklon ne dopada mi se nekako sljasti ali eto poklonu se ne gleda u oci
-Swach neki povelik bijeli analogni
-Q&Q neki crni kojem u 4 godine samo sam jednom bateriju zamijenila
Moja kolekcija je skromna ali eto morala sam negdje s nekim podijelit :-)
Nadam se da cu ubrzo biti bogatija za Casio Baby-G i jos jedan Casio poruceni sa creationwachs
Oko 500 do 6oo ispravnih i100 do 150 ceka poravku ludost,ali je tako ,kad jednom krenes tesko se zaustavljas.
Vicko
Neke fotke?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi