Meni je sat toliko važan da sam se jutros u 6 sati sa pola puta do firme vratia nazad po sat .
Meni je sat toliko važan da sam se jutros u 6 sati sa pola puta do firme vratia nazad po sat .
Poslednja ispravka: Shmizla (2.12.2011. u 12:36) Razlog: Korekcija naziva teme
hahahaha! ma meni je prazan dan bez njega, kao da sam kreno sa jednom carapom na nozi!
moji u firmi se smiju kad ja donesem sat pa ga poliram cistim krojim kaise i tako ja kad nemam sat masem rukom pa sam sebi budem blesav
Ista prica, znam jos i da poviknem ako ga neko zakaci, ali mi svi oprastaju, znaju da je to deo mene. Najace zezanje je, aj da castimo Igor dobio novog sina na ruci!
mene smatraju cudakom malo malo pa drugi sat imam srice sta poslovodja isto voli pa mi ne zamjera
dobia sam sat arnette sa myotinom mašinom neispravan ostecen u firmi sam ga ispolira spojia prominia mašinu zalipa kaiš i sad je sat ok lik sta mi ga je poklonia cudi se kakav je ispa
Toliko je vazan da ne mogu da zaspim a da bar 10 sec ne prislonim na uvo sat i slusam kucanje mehanizma unutra.Izmedju ostalog,3x vise bi se iznervirao da mi ukradu sat nego kola.
moj rus vostok komandirski toliko jako kuca da ne mogu zaspat od njega ali neka bar znam da je ziv i ceka jutro za nove radne pobijede spava samnbom na ruci i moli navij me ujutro u 8 uz kavicu
Ja volim svoje satove, ali nisam toliko opterećena njima. Priznajem...
Moj fetish No 1 su minđuše. Već sam to jednom prilikom i spomenula na Forumu. Obožavam ih, jako ih čuvam i briskam da sijaju što bolje.
Pozdrav!
Bookmarks sajtovi