a imam sat koji nosim na posal i cim dojdem kuci stavljam drugi ali nikad bez njega to je dio mene
a imam sat koji nosim na posal i cim dojdem kuci stavljam drugi ali nikad bez njega to je dio mene
eh, kao sto dame imaju dnevne i nocne kreme, tako ja imam dnevne i nocne satove.
kad krenem na spavanje, "obucem" neki od zvonara. mnogo vise volim da me budi njihovo zujanje od glupavog alarma sa mobilnog, + prvo na sta pomislim je - sat.
jole777 kaže:
naravno treba se znat sta je za rad i izlazak ne ide jedno sa drugim
-ne znam, da li možete zamisliti moju muku. Trenutni posao koji radim, ne dozvoljava mi nikako sat na ruci. Zabosti ruke u masnu mašinu skučenog prostora, teško koji model izdržava, pa čak i G-Shok . Čak i da se takav model ne polomi, ja ne mogu sa satom dopreti do svakog ugla mašine (viljuškara). Jeza me `vata, kad moram ,onako masnih ruku, izvući mobilni da vidim koliko je sati. Znači, osudjen sam na patnju u toku radnog vremena. Jezivo, jer mi je tada možda i najpotrebniji.
Naravno, čim se završe radne obaveze, sat se "obesi" na ruku, sa kojim i spavam. Sat na ruci je potreba, a ne fetish, to je moje mišljenje i da.... vrlo mi je važan sat na ruci.
Pazi, uvek postoji stari dobri dzepni sat
Poslednja ispravka: tolarbo (3.12.2011. u 1:25)
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Уххх, добро је има још болесника....елем. Ја сваки дан мењам више сатова, одем са једним на посао, онда по кући носим неки други, па ако идем до кума на пиво трећи, па зависно од облачења четврти или неки који сам већ носио, па за спавање ..... кажем Вам тотална боле'с.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Postavlja se pitanje da li mi je vaznijji sat ili danas vec neophodni mobilni telefon?
Mnogi ljudi su zaboravili na satove u ovoj eri mobilnih telefona..."sta ce mi sat kad ga imam u mobilnnom" govore mnogi.
Neki su ih odlozili jer su prestali da rade ili su u penziji pa ne zele da se vezuju vise za vreme...
Meni sat puno znaci, kao prvo informacija o vremenu u svakom trenutku pa i o datumu, uzivam u nosenju istih i pazljivo odabiram koji kad i uz sta nosim. Na poslu jedan kad ase izadje na kafu drugi a za vecernje izlaske neki treci uz odelo i svecane prilike cetvrti a kada je bazen u pitanju i sport opet neki peti.... i tako stalno.
Jednom prilikom je jedan moj prijatelj reko da svako ko vise od 8 sati nosi jednu te istu cipelu(patiku) je "DZUDZA"
tako i ja mislim da svaki muskarac mora da ima bar dva sata za elegantnu i sportsku varijantu i ako jedan nosi uz sve onda je gore pomenuti.
Mislim da su ljudi malo needukovani po pitanju satova, malo je onih koji ce primetiti lep sat narocito ako je neki brend u pitanju.
znaju za swatch i casio culi za seiko i citizen i to je sve sto znaju... pa malo deluje bezveze kad vas pitaju za sat a kad cuju onda kazu ...a pa lepo... i to je sve.
Naravno sat nosimo prvenstveno zbog sebe ali i u nadi da ce ga neko primetiti i pitati nas o istom, zar ne?
Najvise me odusevljavaju stariji ljudi, koji nose neke vintage modele i za koje ih vezu razne uspomena, npr 20god rada ili uspomena iz JNA ili poklon neke drage osobe... Ima dosta takvih ljudi koji poseduju prelepe satove a mi nikad i nismo obratili paznju.
Mozda sam se udaljio od teme malo ali eto doslo mi je da ovo kazem.
Meni je lako. Ja sam DZUDZA......imam samo monstera i ne skidam ga sa ruke ni kad spavam. U početku jesam dok sam mu testirao tačnost, ali sada posle više od mesec dana od kupovine, volim još uvek pod jorganom da posmatram njegov prelepi sjaj. Pošto je oklopljen kao srednjevekovni vitez, otkucaji mu se slabo čuju, ali taman dovoljno da znam da je živ.
...požuri polako...
Bookmarks sajtovi